2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲میترسم نتونم از پسش بربیام ولی اخه رشته ی بدرد بخور دیگه چی هس ک بازار کار داشته باشه؟اخه همش ا ...

برای حسابداری مدرک و دانشگاه یه طرف مهارت کار یه طرفه 

ولی فقط بدون حساب و کتاب خیلی داری دیگه خودت باید ببینی از پسش بر میای 

بازار کار داره این رشته؟ غسرحصوری هستید یا حضوری

اره داره 

دوتا درسای مهمش امار و سنجش هست که از این طریق هم جدا از استخدامی اموزش پرورش میتونید کسب درامد کنید 

هم حضوری هم مجازی 

تا جایی که بتونم مجازی برمیدارم 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

یعنی چجوری میتونم جدا کسب درامد کنم با امار و سنجش

نمیدونم دقیق استادمون میگف 

میگف مثلا تو پروژه های که شهرداری میده یا خیلیا هستند که به خاطر درسشون و کارشون اینا نیاز به امار دارن و بابت هر پروژه چیزی حدود ۱۵ تا ۴۰ تومن حقوقشه 

استادمون خییلی خوبه خیلی راهنمایی میکنه 

میگفت که کتابای علوم تربیتی که پیام نور تدریس میشه دیگ قدیمی شده واقعاهم همینطوره علاوه بر مباحث کتاب چیزای دیگه هم بهمون میگه که خیلی تاثیر داره در اینده 

اگر بعد از تموم شدن درست میخای بری سرکار به نظرم هر دو رشته میتونی بری 

فقط ببین استعداد و علاقت کدوم رشتس 

دوستم حسابداریه علاوه بر کلاسای دانشگاه یه کلاس دیگم ثبت نام کرد الان تو شرکت و کارخونه ها پیشنهاد کار بهش دادن با اینکه هنوز درسش تمام نشده 

علوم تربیتی هم میتونی دوران تحصیلت تو مهدکودک و یا دبستان های غیر انتفاعی مشغول به کار بشی

نمیدونم دقیق استادمون میگف  میگف مثلا تو پروژه های که شهرداری میده یا خیلیا هستند که به خاطر د ...

شما الان مشعول ب کار هستید؟

والا دوس دارم برم حسابداری منتها میترسم از پسش برنیام صمن اینکه ۲ترم اولو باید عیرحصوری بخونم چون بچم هنو کوچیکه برا مهد،علوم تربیتی اگ بخونم بنطرت تا اون ۴سال دیگه ازمونو بر نمیدارن؟

شما الان مشعول ب کار هستید؟ والا دوس دارم برم حسابداری منتها میترسم از پسش برنیام صمن اینکه ۲ترم او ...

نه عزیزم من ترم ۴ ام، 

ببین کارای حسابداری خب خیلی نیاز به دقت داره 

نمیدونم والا ما که از استادمون میپرسیدیم میگفت هر دولتی که روی کار بیاد شرایط فرق میکنه 

استادمون میگف من با لیسانس علوم تربیتی سر کارم 

اگه بازار کار و اینا برات مهم نیست به نظرم برو علوم تربیتی جون بچه هم دارب خیلی بدردت میخوره