2777
2789
عنوان

سوسک کابینت، کمکم کنید

160 بازدید | 30 پست

سلام، من به مدت سه ماه توی یه خونه مستاجر بودم که سوسک ریز کابینت داشت، بعد سه ماه اثاث کشی کردم خونه ی مادر شوهرم و خودم رفتم خونه ی مادرم، چون یه خونه خودمون خریدیم و خونه رو کامل بازسازی کردیم و کمد و کابینت نو زدیم، الان یکماهه که اثاث کشی کردم، تمام اثاث هامو از حیاط شستم و داخل خونه چیدم، هنوز دو تا کارتن تو حیاط مونده که باید وسایلشو بشورم و بیارم داخل

الان دو تا سوسک کابینت تو خونم دیدم، چه خاکی تو سرم بریزم؟ یعنی با اثاث هام از توی حیاط اومده داخل یا خود کابیت جدید ها داشتن؟ چه غلطی بکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سم امحا بزن میرن

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰

اسباب هاتو ببر تو. حیاط اشپزخونه رو قشنگگگ یه سم پاشی کن بعدش وسیله هاتو بشور دوباره بزار سرجاش... سوسک کابینتی بیشتر تو لوازم برقی تخم گذاری میکنه تک تک لوازم برقی ها نگاه کن 

لعنت به این زندگی، کمرم شکست، یعنی دوباره باید خونه تکونی کنم؟

برو از داروخونه ی دامپزشکی سم بخر دور تا دور خونه رو بزن بگو واسه سوسک ریز میخوام حالت مایع داره بریز زیر کابینتات دورتادور خونه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
احتمالا تخم سوسک داخل لوازمت بوده مثلا لوازم برقیات ک داخلشو نشستی باید قبل از اسباب کشی سم پاشی م ...

لوازم برقی هامم شستم بخدا، فکر کنم داخل کارتن ها بوده چون هنوز کارتن توی حیاط دارم، احتمالا داخل کارتن ها لونه کرده بودن، چند ماه هم وسایلم خونه مادر شوهرم بودن اونجا هیچدسوسکی نیست، یعنی چند ماه داخل وسایل زندگی کردن الان که بازشون کردم از وسایل درومدن؟

من تا سه جابجایی این مشکلو داشتم

موقع اثاث کشی حتی کارتن ظرفامم میشستم ولی شستشو روش شیمیایی و تضمینی نیس

کافیه یه تخم بمونه تکثیر میشه راه حلش فقط ووفقط سمپاشی اصولیه

من با اسپری های معمولی از بین بردم ولی بعد چند بار استفاده

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

برو مغازه بگو سم کامن میخوام بزن تو خونه درو ببند چون بوش قویه تا ۶ ماه اثر داره این سم بعدش بلا استفاده میشه

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

با اثاث اومدن... هر چی ازشون دیدی بکش.... سم بزن... تمیز باش...مواد غذایی بیرون نذار... خونت کثیف نباشه کم کم تموم میشن....

من وقتی اومدیم تو خونمون داشت... حسابی همه جا را سم زدیم... بعدم همه جا‌ را تمیز کردم... و وقتی اومدیم تو خونه همین کارا را کردم الان دیگه خدا را شکر نداریم.

خونمون نو نبود.

نه بابا

سختش نکن

فقط جاهای مشکوک =>>>>>>> سمپاشی

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️