2777
2789
عنوان

سوسک کابینت، کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
من تا سه جابجایی این مشکلو داشتم موقع اثاث کشی حتی کارتن ظرفامم میشستم ولی شستشو روش شیمیایی و تضمی ...

کاشکی پامو توی اون خونه ی نفرین شده نمیزاشتم، خودمم تک و تنها، کمرم واسم نمونده بهش فکر میکنم اعصابم خراب میشه، کی این همه وسیله رو دوباره بشوره خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا توی اون خونه سوسکیه که بودم دیدم رفت داخل درز لباسشویی، احتمال میدم داخل پوسته ی لباسشویی تخم گذاری کرده

ولی لباسشوییم توی تابستون توی حیاط زیر افتاب بوده، یعنی نمردن؟ لباسشویی هم سم بزنم؟

گوشه حال دیدم و توی اشپزخونه، احتمالا پخشه همه جا چون یجا نبود، حال تمیز و خشکه ولی تو حال دیدم

نترس عزیزم خونسردباش

من یه کتاب خطی داشتم بالای کابینت یخچال 

اونم پر شده بود الانم بقایای اونا مونده

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

کاشکی پامو توی اون خونه ی نفرین شده نمیزاشتم، خودمم تک و تنها، کمرم واسم نمونده بهش فکر میکنم اعصابم ...

اتفاقا خونه مذکور برای ما پرخیر و برکت ترین خونه ای بوده که تا حالا داشتیم

مثبت باش تا مثبت اتفاق بیفته

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

اتفاقا خونه مذکور برای ما پرخیر و برکت ترین خونه ای بوده که تا حالا داشتیم مثبت باش تا مثبت اتفاق ب ...

واسه ما هم خیر داشت صاحب خونه شدیم، ولی کاشوی پامو نمیزاشتم اونجا، سوسکا ولم نمیکنن

دو قرن پول دیگه ندارم الانم باید دوباره سم پاشی و خونه تکونی بکنم

برید کنار ننتون اومد ننه جون همه چیات تمیزن سوسکا مال همین جا جدیدس نترس زحمت زیاده هم به خودت نده  تا جایی که می تونی پشت کابینت ها و کف و پشت لباسشویی و کابینت گاز و همه درزها رو هم کامن بزن هم  خمیر سوسک کش امحا از امحا هر جا به اندازه عدس بچسبون جاهایی که گفتم و یا مشکوکی چند تا  پماد سوسک کش امحا بخر خیالت تخت شستشو دو باره نکن

برید کنار ننتون اومد ننه جون همه چیات تمیزن سوسکا مال همین جا جدیدس نترس زحمت زیاده هم به خودت نده & ...

مگه سوسک با شستن می ره؟ تمیزی عالیه همیشه ولی رفتن سوسک با اون دستور که بهت گفتم حالا باهات اومدن یا بووودن فرقی نداره