2777
2789
عنوان

طرح یکپارچه خودرو

148 بازدید | 16 پست

کسی که ۴ ماه پیش سند یه ماشین به اسمش بوده میتونه ثبت نام کنه؟؟ 

میدونم الان مهلت تمومه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فک کنم اون برای کساییه که ماشبن ثبت نامی بردن

دقیقا سوال منم همینه برای اونی هست که ثبت نامی برده یا برای هرکس که سند به اسمش بوده

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
دقیقا سوال منم همینه برای اونی هست که ثبت نامی برده یا برای هرکس که سند به اسمش بوده

من خودم سوالم بود، چند بار تاپیک زدم

همه گفتن اگه ماشین ثبت نامی نبرد۶ باشی، هروقت سند ماشین از اسمت خارج شه میتونی ثبت نام کنی

گاهی 
پس اون ۴۸ ماه که میگن چیه

۴۸ماه باید از ثبت نام قبلیش گذشته باشه

ولی اگ تاحالا ثبت نام نکرده و ماشین ازاد خریده بوده مورد نداره فقط سند خودرو بنام نباشه الان

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من خودم سوالم بود، چند بار تاپیک زدم همه گفتن اگه ماشین ثبت نامی نبرد۶ باشی، هروقت سند ماشین از اسم ...

شما اسم نوشتی ؟

۴۸ماه باید از ثبت نام قبلیش گذشته باشه ولی اگ تاحالا ثبت نام نکرده و ماشین ازاد خریده بوده مورد ندا ...

مطمئنی؟