2777
2789
عنوان

چ جوری با احترام به پسرعمم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم درسته ادمی  نیستم بزارم کسی دخالت کنه سر این موضوعم تو رو در وایسی وایساده بودم

افرین زرنگ باش حرفتو بگو فدای سرت 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
ممنون عزیزم چشم میگم ی روزی بعدش دوباره تاپیک میزنم

فدات گلم باشه منتظرتم تگم‌کن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
چه عمه عنی اه 

ببین خودش بود قبول نمیکردا انقدر بی حیاس

تازه پاشنه ی درمون هر بار که از اردبیل میومد میشکوند تا بابام راضی به ازدواجمون شه

بابام میگفت خیلی ازدواج فامیلیم تو فامیل غریبه نداریم ولی میگفت نه دختر تو عروس خودمه

😂🤦‍♀️

آره ولی من واقعا نمیتونم قبول کنم البته پسرعمم گفته مثل برادر خودته هر لباسی خواستی بپوش اون که نمی ...

هر لباسی خواستی بپوشم که نمیشه خیلی حرف غیر منطقیه مشا ک نمیتونی با یه تاپ توری دو بنده جلو بردارش بگردی که

واقعا قبول نکن

ببین خودش بود قبول نمیکردا انقدر بی حیاس تازه پاشنه ی درمون هر بار که از اردبیل میومد میشکوند تا با ...

تحت هیچ شرایطی قبول نکن واقعاااا عذاب آوره

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

واقعا هم فکرشو بکن ببین هیچ مشکلی نداریما فقط تو رو در واسیم که چ جوری مطرح کنم

تو رو خدا بحث یه عمر زندگیه نمیشه که عروس دومادین با یکی دیگه زندگی کنین شوخی نیست الکی نیست بهش بگو تا بعدا به اختلاف نخوردین تو زندگی اصلا بحث رابطه هم نیست به هرحال تو میخوای با شوهرت راحت باشی که با حضور اون نمیشه