2777
2789
عنوان

چ جوری با احترام به پسرعمم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته من به خدا با پدر خودمم راحت نیستم نمیتونم تحمل کنم اصلا

هممون اینطوریم عزیزم به هرحال دختر جوونی دلت میخواد تاب شلوارک تو خونه بپوشی موقع رابطه لباس خواب بپوشی با شوهرت راحت حرف بزنی حق داری نتونی کنار بیای اگه برادر شوهرت بیاد با شوهرت باید مثل خواهر برادر زندگی کنی تا زن زن و شوهر

هممون اینطوریم عزیزم به هرحال دختر جوونی دلت میخواد تاب شلوارک تو خونه بپوشی موقع رابطه لباس خواب بپ ...

بله عزیزم واقعا درسته

منم دختری نیستم تو خونه کنار شوهرم مانتو بپوشم شال ببندم

واقعا سخته

بله عزیزم واقعا درسته منم دختری نیستم تو خونه کنار شوهرم مانتو بپوشم شال ببندم واقعا سخته

واقعا واسه هرکسی سخته الان عروس عمه من شوهرش نظامیه خونشون طبقه بالای خونه عموم اینا ولی چون شوهرش نیست بچه کوچیک داره همش پایینه داشت درد و دل میکرد میگفت واقعا خسته شده میگفت یه دختر بیست ساله هستم واقعا دلم میخواد یکم ازادی داشته باشم لباسای باز بپوشم میگه من بچه کوچیک دارم تا نصف شب منو بیدار نگه میداره میگه سختمه صبح زود بیدار شم ناهار مادرشوهرم اینا رو درست کنم چون واقعا سختم هست فکر کن دختره با بچه کوچیک خونه رو تمیز میکنه صبحانه شوهر عمم رو میده چایی شوهر عمم هرثانیه باید اماده باشه تازه عمم ساعت دو خونه میاد از سرکار ناهارش باید اماده باشه سفره پهن باشه خب به هرحال سختشه با بچه کوچیک اینکارا رو کنه من خودم به شخصه دلم براش میسوزه 

دوست عزیز جنگ اول بهتر صلح اخره

عزیزم رک وراست به پسر عمت بگو من نمیتونم 

فقط رابطه نیست چون رابطه بعد ازدواج کم تر میش به گذشت زمان 

پوشش خودت وخیلی کارهای دیگه پخت وپز 

بخدا ما بچه بودیم پسر عموم با ما زندگی میکردید ۸سال خونشون اونا روستا بود 

خیلی برا پوشش اذیت بودیم