2777
2789
عنوان

چ جوری با احترام به پسرعمم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 159 پست
اره واقعا انقدری ذهنم درگیره انقدری استرس دارم شاید باورش سخت باشه برات سر این موضوع قلبم درد میگیره ...

اصلا کوتاه نیا الان اولشه ذوق داری فکر میکنی اگر بیاد ام تحمل میکنی ولی ۱ ماه که بگذره تازه میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی ، مثل این‌ میمونه زن یه مردی بشی که یه پسر ۱۶ ساله داره 

همیشه ی خدا یه مزاحم بغل گوشته ، با احترام حرفتو بزن و سر حرفت‌ وایستا 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیتونه همینجوری همونجا زندگیکنه؟ 

به خاطر کار داره میاد اینجا

یکی نیس بگه تو که دوتا خونه داری زمینای سه هکتاری داری چرا بچتو میفرستی پیش برادرش واسه کار🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلا کوتاه نیا الان اولشه ذوق داری فکر میکنی اگر بیاد ام تحمل میکنی ولی ۱ ماه که بگذره تازه میفهمی چ ...

من اخه نگفتم نیاد میترسم سر این موضوع نامزدم ناراحت بشه

چ جوری بگم بهش

راه حلی دارید 

اره، رابطه یکیشه، شاید دلت بخواد با شرت تو خونه راه بری واااااای😡

همون اصلا شاید دلت میخواد بری بشینی بغل شوهرت بوسش کنی ، ازش ناراحتی چهارتا حرف بزنی 

همینا باعث فاصله گرفتن ‌و سردی میشه هزارتا مشکل میاره تو زندگی

خودمم هم فکرم باهات برادرش پسر خوبیه ها ولی تفاوت سنیمون کمه واقعا میترسم ازش

چن سالته تو عزیزم؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
من اخه نگفتم نیاد میترسم سر این موضوع نامزدم ناراحت بشه چ جوری بگم بهش راه حلی دارید 

بشین صحبت کن باهاش ، بگو برادر توام مثل برادر خودم ولی نمیتونم به جز تو با کس دیگه ای همخونه بشم ، بگو من با هزارتا امید و ارزو دارم‌میام تو‌ اون‌خونه دلم‌ میخواد مستقل باشیم اول زندگیمونه دلم میخواد مثل همه تازه عروس دومادا باشیم وقتی برادرت باشه نمیتونم راحت نیستم 

بهشون بگید مثلا من شاید بخوام با ببخشید شو  رت و.. تو خونه باشم شاید مثلا پریود شدم حالم خوب نبود و.. شاید بخوایم شب تو سالن باهم بخوابیم هزارتا شاید دیگه

بگو یه اتاقی چیزی اجاره کنه بره اونجا بگو واقعا برام سخته

یا بگو صبر میکنیم اون ازدواج کنه بعدش ما بگو من نمیتونم

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
ببین واقعا ازت خواهش میکنم سر همچین مسئله ی مهمی تو رودرواسی نمون چه گرم باشین چه سرد اصلا دلیلی ندا ...

واقعا هم فکرشو بکن ببین هیچ مشکلی نداریما فقط تو رو در واسیم که چ جوری مطرح کنم