2777
2789
عنوان

چ جوری با احترام به پسرعمم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 159 پست
به خاطر کار داره میاد اینجا یکی نیس بگه تو که دوتا خونه داری زمینای سه هکتاری داری چرا بچتو میفرستی ...

اگه وضعتون خوبه یه دوطبقه بخرین یا اجاره کنین هر کدوم تو یه طبقه باشین، واسه شام و نهار نهایت بیاین پیش هم

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا
میرم 18

اوه اصلااااا نذار دیگه واقعا نذار.نمیشه اینطوری زندگی بکنی.نمیتونی لباس راحتی بپوشی.نمیتونی حرفی بزنی امنیتی نداری.البته اگه شرایطش دارید میتونید ی طبقه از خونتون ب اون بدید.حداقل فقط غذا براش بپزی

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وضعتون خوبه یه دوطبقه بخرین یا اجاره کنین هر کدوم تو یه طبقه باشین، واسه شام و نهار نهایت بیاین ...

دقیقا

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
بشین صحبت کن باهاش ، بگو برادر توام مثل برادر خودم ولی نمیتونم به جز تو با کس دیگه ای همخونه بشم ، ب ...

ممنون

من خوبم حالا

یکی از دخترعموم هام با پسرعمم ازدواج کرده

برادر پسرعمم که متاهل بود واسه کار اومده بود تهران دوسال خونه ی دختر عموی بدبخت موند ولی دختر عموم چیزی نگفت

فکرشو بکن واسه ی رابطه دختر عموم ذوق میکرد اونم اگه تنها میشدن

یعنی ارزوی دخترعموم این بود راحت بگرده تو خونه

همون اصلا شاید دلت میخواد بری بشینی بغل شوهرت بوسش کنی ، ازش ناراحتی چهارتا حرف بزنی  همینا با ...

اره خیلی سخته من پارسال یک ماه برادر شوهرم و خواهر زادش خونم موندن، من مردم، با شوهرم دعوام میشد روم نمیشد صدامو بالا ببرم یا حرفایی که دوس دارمو بزنم، در مورد غذا هم شاید یه روزایی دوس نداشتم اشپزی کنم ولی واسه اونا مجبور بودم، خیلی بد بود☹️

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا
اوه اصلااااا نذار دیگه واقعا نذار.نمیشه اینطوری زندگی بکنی.نمیتونی لباس راحتی بپوشی.نمیتونی حرفی بزن ...

اره از ی طرفم من زبونم درازه میترسم بیاد نتونم راحت باشم جوابشو بدم

اخه واقعا توقع نداشتم از عمم

اگه دختر خودش بود نمیزاشت

بعد لنگر انداخته به فکر اینکه پسرشو بفرسته خونه ی یه تازه عروس

چرا بابا ننه باباش از من  و تو به قران سالم ترن شغل کل فامیلامون آزادن از بچگی میان واسه کار ت ...

اولش فکر کردم بخاطر این که پدر مادر نداره میاد ولی اگه اینجوره اصلا زیر بار نرو اون میاد اینده خودشو بسازه بعد ارامش شما رو میگیره مگه میشه الان نمیدونی چه خبره بعدش  میبینی زندگی خصوصی و ارامش نخواهی داشت منو با برادر شوهرم یه ساختمون هستیم بچش هر از گاهی میاد ادم ارامش نداره چه برسه یه جا باشیم کلا

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

عزیزم تو عروس اون خانواده ای نمیتونی نقش مادر بازی کنی براشون که ، پسر عمت تا الان کجا زندگی میکرده ؟ از این‌به بعدم همونجا زندگی کنه نامزدتم اگر تورو دوست داشته باشه ارامش و راحتی و زنش از هر چیزی براش مهم تره ، اگر ام‌ برادرش واجب تر و مهم تره که دیگه خودت باید عاقل باشی متوجه‌بشی این زندگی تهش خوش نیست 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             
عزیزم تو عروس اون خانواده ای نمیتونی نقش مادر بازی کنی براشون که ، پسر عمت تا الان کجا زندگی میکرده ...

اره عزیزم خودمم به این فکر میکردم

پسرعمم تا الان پیش پدر مادرش

عمم انداخته تو سر زبونش محمد بعد ازدواج میاد با شما بمونه تا وقتی که ازدواج کنه

ممنون من خوبم حالا یکی از دخترعموم هام با پسرعمم ازدواج کرده برادر پسرعمم که متاهل بود واسه کار ا ...

خب این چه زندگیه ؟؟؟ افسردگی میگیری بخدا 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️