2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینجورین 😀😀😀😀

175 بازدید | 11 پست

مثلادرگذشته برای کاری چیزی تلاش کردن مثلاموفق شدن هی تکرارمیکنن انگارآپولوهواکردن اونوقت مثلاشمابخوایین کاری شروع کنین موفق نشین هی مسخره بکنن بگن من فلانم من بهمانم 

نه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر😑😑😑

ممنون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اعتمادبه نفس آدمومیگیره 😑😑😑

آره مثلا آزمون استخدامی قبول شدم داشتم بااب وتا میگفتم از برنامه هام... یهو گف چ ذوقیم داره😐

کنم گفتم چن سال زحمت کشیدم حامله بود بچه کوچیک داشتم خوابگاه بودم حالا نتیجه داده ذوق نداشته باشم؟؟؟

آره مثلا آزمون استخدامی قبول شدم داشتم بااب وتا میگفتم از برنامه هام... یهو گف چ ذوقیم داره😐 کنم گ ...

😬😬😬دارم رانندگی یادمیگیرم بلدم امااسترس کوفتی نمیزاره نشسته مسخره که من دفعه ی اول قبول شدم 😑😑😑میشینه ازخودش تعریف میکنه من رانندگیم عالیه من زودیادمیگیرم دروغ میگه چندین سال توآژانس کارمیکردتوشغلشم زیادگندزده اماانکارمیکنه