2777
2789
عنوان

خرید کفش از سایت ست شو

20098 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

من ی کتونی از سایت ست شو خریدم بعد از یک ماه واسم ارسال کردن 

حالا ک فرستادن میبینم کتونی اشتباهه اصن من اونو سفارش نداده بودم 

حالا چکار کنم ؟

هرچی ام زنگ میزنم به پشتیبانی منو هی حواله میدن ب شماره های دیگه اونام ک یا اشغالن یا برنمیدارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبار سفارش دادم همون کفش رو فرستادن ولی کفش سایز ۳۶ بود سایز پای من ۳۹ برای مامانم سفارش دادم ولی برای من اندازه شد🫥یبار دیگه هم سفارش دادم کفش سریع از ریخت افتاد جنسش خوب نبود الیته خیلیم پول ندادم ها قیمت این دو تا کفش رو هم ۳۰۰ تومن هم نشد خب انتظاری نیس وقتی اینقدر پول دادم

ولی من ی بار نزدیک عید ی کفش ازشون سفارش دادم خدایی باور نمی کردم سر ۴ روز دستم رسید  جنسشم نس ...

خوش به حالتون ،از من پول گرفتن برا ی کتونی خوب ک سفارش داده بودم الان ی چیز ب درد نخور فرستادن ک اصن اون نیست 

من دوبار سفارش دادم همون کفش رو فرستادن ولی کفش سایز ۳۶ بود سایز پای من ۳۹ برای مامانم سفارش دادم ول ...

اخه من چهارصد پول دادم ی کتونی فرستادن در حد ۲۰۰ تومن 

بعد هرچی ام میگم اصن جواب منو نمیدن هی میگن بزن خط ثابتمون😑