2777
2789

داداشم دو ساله از زنش جدا شده پسرش سه سال و نیمشه و پیش مامانمه .داداشم تا شب سر کاره. مامان و بابام دارن بد تربیتش می‌کنن و خیلی نازشو می‌کشن حرفهای بد یادش میدن منم دو تا دختر دارم دختر کوچکم 9 ماهس.مامانم با افتخار بهش میگه برو دختر عمه رو بوس کن و چشمک بزن بعد چشمک زدن چنان ذوق می‌کنه.از دستشویی میارش ش.و.ر.ت پاش نمیکنه. بابامم که بدتر.نمیدونم چی بگم

دختر بزرگمم اگه تو بازی کوچکترین حرفی که خوشش نیاد بهش بزنه گریه می‌کنه و ول کن نیس خیلی خیلی لوس شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش شرایط نگهداریشو نداره راضیشون کنی بزارن با مادرش زندگی کنه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

باز همین که باهاش بدرفتاری نمیکنن نمیزننش جای شکر داره دیگه بچه ای که مادر بالا سرش نباشه همینم غنی ...

فرقی نداره

پسر به این لوسی رو جامعه خوب میزنه تا از دماغاش دربیاد اون ناز

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

هر چی به مامانم میگم فایده ای نداره میگه تو خیلی حساسی پسره دیگه. تازه ی بار که از عروسی اومدیم می‌گفت عزیز من به همه ی دخترا چشمک زدم مامانم اینقد می‌خندید و با ذوق برا همه هم تعریف میکرد

سلام

بچه تا هفت سال بامادرهست چرا پیش برادرتونه برش گردونید پیش مادرش اگرامکان داره یا بگید برادرتون رجوع کنه

بنظرم به برادرتون خصوصی بگید این رفتارا به نفع بچه اش نیست و یه فکری کنه 

کاش قبل بچه جدا میشدند

بچه هم پدرمیخواد هم مادر

اینجا تامیگیم جدانشید بابچه کلی توهین میکنند نمیدونند اون بچه چطور بدون پدرومادر میخواد بزرگ بشه و چه نیازهای مهمی داره😔😔😔

باز همین که باهاش بدرفتاری نمیکنن نمیزننش جای شکر داره دیگه بچه ای که مادر بالا سرش نباشه همینم غنی ...

این حرفا چیه.اینم یه جور بدرفتاری هست.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فرقی نداره پسر به این لوسی رو جامعه خوب میزنه تا از دماغاش دربیاد اون ناز

تو بزرگسالی ادم ضربه بخوره و بی مهری ببینیه بهتره تا توی کودکی.

نکه بگم این لوس شدنه خوبه،میگم از بین بد و بدتر خداروشکر که اینا بد هستن نه بدتر