2777
2789
عنوان

طفلک بچه داداشم که اینجوری داره بزرگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 62 پست
آره خیلی پسری هست تا می‌تونست میزد تو سر من

این لوس بار اوردن ضربه ی بزرگی به این پسر بچه هست چون مغرور وخود رای و دروغگو میشه به مرور

دختر و پسر نداره ادب بچه مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الآنم با هیشکی نمیتونه بازی کنه فقط به مامانم میچسبه اگه یکی بگه بالا چشمت ابرویه گریه می‌کنه ...

ببریدش مهد شاید درست شد

مادرتون بچه رو نابود کرده به پدر بچه بگید

مهد و پیش و دبستان چطوری میخواد بره؟؟

یکی از فامیلای ما بچه آورد بزرگ کنه انقدر نازشو کشیدن و هرچی گفت گفتن چشم و کار اشتباه و بدرفتاری با بقیه بچه ها کرد طرف اینو گرفتن که الان دختره بزرگ شده . طلاق گرفته به خاطر خیانتاش تا چندوقت پیش که مامانش زنده بود قرصاشو نمی‌داد تا سریعتر بمیره ارث و میراث بهش برسه

به نظرم یه مقدار خوشت نمیاد که اینجوری میگی وگرنه تا الان که هرچی تعریف کردی کاملا معمولی بود و اقتض ...

اصلا این چیزا عادی نیس داداشم اینقد لوس بارش آوردن که همیشه با زنش قهر بود اصلا نمیتونست ارتباط بگیره و ضعیف بود دلیل طلاقش همین بود از بس مامانم بهش بها میداد 

خب با خود پسر برادرت نمیتونی صحبت کنی؟ 

بنظرم ۵ ۶ روز ببرش خونه خودتون 

بهش بگو عمه جون میدونی اگ اینجوری کنی دخترا ناراحت میشن 

تو خیلی پسر خوبی هستی اینکارم نکنی دیگ عالی میشی 

از اونور هم به مامانت زنگ بزن بگو اسم نمیارم ولی از یکی شنیدم این بچه مادر بالا سرش نیست بد تربیت شده به دخترا چشمک میزنه . حرف پشت سرمون درمیاد .نزار بگن کوتاهی کردن برای تربیت بچه .بزار مودب بارش بیاریم 

دقیقا منم همین فکرو کردم ولی نظراتو خوندم تعجب کردم همه گفتن وای وای تذکر بده چشمک چیه مگه وا.. که ب ...

بخدا تمام اینایی که اینجوری میگن خودشون صدتا بدتر همینارو یاد بچه هاشون میدن و بچه هاشون اگه کار بدی هم کنن میکنن شیرین زبونه و برای سنشه والا دست مادبزرگ درد نکنه که داره با محبت بچه رو بزرگ میکنه بعد جالبه همون مادر این خانم و برادرشو بزرگ کرده 

ببریدش مهد شاید درست شد مادرتون بچه رو نابود کرده به پدر بچه بگید مهد و پیش و دبستان چطوری میخواد ...

آره بهش گفتم میگه زوده ی بخشی هم به خاطر شهریه ای هست که میخواد داداشم بده هست میگه خرجه الکیه 

اصلا این چیزا عادی نیس داداشم اینقد لوس بارش آوردن که همیشه با زنش قهر بود اصلا نمیتونست ارتباط بگیر ...

حالا با این توضیح بهتر میشه قضاوت کرد پس

بهر حال کاری هم نمیتونی بکنی چون در نهایت میگه من دارم بزرگش میکنم 

آره بهش گفتم میگه زوده ی بخشی هم به خاطر شهریه ای هست که میخواد داداشم بده هست میگه خرجه الکیه  

پس اینم میشه یکی مثل برادرت

خرج الکی نیست بچه چیزای خوبی یادمیگیره 

متاسفم

اینا رو خصوصی بالحن خوش به پدر این بچه بگید شاید ترتیب اثر داد

بخدا تمام اینایی که اینجوری میگن خودشون صدتا بدتر همینارو یاد بچه هاشون میدن و بچه هاشون اگه کار بدی ...

خوب از داداشم که تو زندگیش همیشه تو قهر و ناز بود رو بی خبری  فقط یاد گرفتین قضاوت کنی 

منظورم از بد رفتاری  دعوا کردن،کتک زدن،سرکوب بچه،بی مهری بهش و اذیت کردنشه. شکی در اینکه تربیت ...

درسته‌ولی گاهی تنبیه بدنی تاثیر مخربش خیلی کمتر از این رفتاراست.عادت به هرزه گردی واقعا خیلی بده .بعدا میشه همین مردای خائن و تنوع طلب

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پس اینم میشه یکی مثل برادرت خرج الکی نیست بچه چیزای خوبی یادمیگیره  متاسفم اینا رو خصوصی بال ...

فایده ای نداره بی خیال تر از این حرفاس هرچی بهش میگم زندگیتو جدا کن ی فکری به حاله این بچه کن انگار نه انگار 

مامانم میگه فقط دختر خونه باید بگیره اون یکی خواهرمم میگه دختر دست خورده به چه درد میخوره انگار مردم دختراشونو از سر راه آوردن که زنه مرد مطلقه بچه دار بشن 

من تو تعریفات چیز غیر عادی ندیدم. کوچیکه هنوز. حساس شدی

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.