2777
2789
عنوان

حنا هندی کی استفاده کرده؟؟

381 بازدید | 12 پست

واقعا واسه تقویت مو خوبه؟؟؟

بعد شنیدم بعضیا موهاشونو سفید کرده،دو دلم

راضی بودین؟؟

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حنا هیچ وقت مو رو سفید نمیکنه.باید دنبال علت دیگری بود.اما اگر حنا بزنید مو رنگ نمیگیره بعدن 

تا چند وقت رنگ نمیگیره؟

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
تا چند وقت رنگ نمیگیره؟

بستگی به مو و میزان شست و شو داره به نظرم.فکر کنم تا زمانی که مو دیگع حنا نداشته باشه.اما دیدم بعضیا میگفتن کلا رنگ نمیگیره.یا رو رنگی که میزارن انگار تاثیر گذاشته 

رنگی چجویه مگه؟

رنگی من روی مو رنگشو دوس ندارم البته هرکسی ی سلیقه داره بعد حنا هم تا چند مدت موهات رنگ نمیگیره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اما عزیزم اگر به خاطر سودا میخوای این کارو کنی .بزن حتما.ارزشش داره.منم میزنم.درکل هم اهل رنگ کردن ن ...

مرسی

دست کم ۶ تا ۸ ماه. نره دیگه باید مو رو قیچی کرد ریخت دور برای رنگ جدید مثل دکلره میمونه.

پس کنسله 

مرسی