2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا بیایید کمک

72 بازدید | 13 پست

۵ ماهه ازدواج کردم شوهرم شاگرد هست پولی نمیگیره 

دو ماه پیش به مادرشوهرم گفتم سارافن لازم دارم انداخت پشت گوشش 

منم امروز هر چی از دهنم در اومد به شوهرم گفتم 

بهش میگم حداقل یارانه خودمو بده بهم قبول نمیکنه

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم دو ساعته از پس گریه کردم الان دیگه سکسکه میکنم 

منو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکنید بی گناهم پدر بنده سر خود بله را داده بود  کاشکی یکی درکم میکرد

ینی چی عزیزم سرخود بله داده؟؟؟ 

زوری ازدواج کردی؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فک نکنم اندازه من بکشی وضعشون خوبه واسه همه میلیون میلیون خرج میکنن واسه من ۵۰۰ ندارن 

نه گلم منظورم این نیست که موضوع کوچیکیه ولی من الان تو یه موقعیتیم که دارم دیوونه میشم از دست خودم 

شما هم صبوری کن زمان همه چیو حل می‌کنه باشوهرت حرف بزن و خواسته هاتو بگو چرا از مادرشوهرت میخوای 

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 
متاسمانی بله

چرا زوری؟؟؟؟؟ 

اینطوری که کلا عقدتون باطله 

و شما هیییییچ وظیفه نه شرعی و نه عرفی هیییچ وظیفه ایی درقبال همسرت نداری چون زوری بوده 

وایییییییی خدای من 

مگه هنوزم هست............... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تا زمانیکه زنها باهم متحد نشن و دست از کارای خاله زنکی شون برندارن و بلد نباشن چجوری پسراشونو بزرگ کنن دنیای ما درست نمیشه و مردا راحت میتونن بهمون ظلم کنن 😞😞

چرا زوری؟؟؟؟؟  اینطوری که کلا عقدتون باطله  و شما هیییییچ وظیفه نه شرعی و نه عرفی هیییچ ...

پدرم من وظیفه شرعی حالیش نیش اصلا نگاهی به پسره نکرد فقط گفت پدرش آدم خوبیه 

تا زمانیکه زنها باهم متحد نشن و دست از کارای خاله زنکی شون برندارن و بلد نباشن چجوری پسراشونو بزرگ ک ...

بخدا دیگه نمیکشم خدا چرا منو نمیبینه آخه هنوز ۱۷ سالمه

بخدا دیگه نمیکشم خدا چرا منو نمیبینه آخه هنوز ۱۷ سالمه

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم....... 😔😔

چند وقته ازدواج کردی؟