2777
2789
عنوان

بی اشتهایی بچه یکساله ورشد کم

236 بازدید | 19 پست

سلام خانما پسرم یکسالشه به شدت بی اشتهاس روزی یه وعده غذا به سختی میخوره و رشدش هم خیلی کمه ازمایش اینا هم بردم فقط ویتامین d بدنش کمه که اونم دکتر شربت ویتامینd داده لطفا راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم یکسالشه یعنی دلم موند یه بار لقمه ببرم سمت دهنش باز کنه برعکس دخترم این خیییییلی کم اشتهاست خیلی 

شما واکسن یکسالگی زدین ؟ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
مولتی ویتامین خوب چیه

پدیا بست خوبه اهنم لبپوزوفر و ایروفیکس زیر دوساال قطرع

من دخترم بالای دوسال۶ دکتر بهش شربت زینک پلاس جویس داده با شربت آهن آیروفیکس خیلی خیلی خیلی راضیم

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
یه مدت ادزوفر دادم بازم فرقی نکرد مولتی برا بهداشتو میدم اهن هم لیپوزوفر فورت

مداومت کن هروز بده تا یکماه تاثیرش میبینی

ب عراهاش کره اضافه کن روزی ی نصف استکان شیر پسته بده بهش

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
مشکلم اینه اصلا دهنشو باز نمیکنه 

بهش میوه بده اونی که خودش میخواد کم کم اشتهاشم خوب میشه هر چی بدنش لازم داشته باشه تو میوه ها هست

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
مداومت کن هروز بده تا یکماه تاثیرش میبینی ب عراهاش کره اضافه کن روزی ی نصف استکان شیر پسته بده بهش

اخه غذا نمیخوره که دهنشو باز نمیکنه😭😭😭😭انقد خستم ازین وضعیت هرکی میبینه میگه چقد کوچولوئه

پدیا بست تاثیری تو اشتهاش داره؟

اره اگ مرتب بدی حتما

سر زمان مناسب بدی ینی مولتی بعد ناهار ک همزمان با هضم غراش جذب بشه اهنم وفتی تو رخته خابشه دیگه و میخای ک بخابه

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️