2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هیچ کمکی بهم نکردن

470 بازدید | 25 پست

من دیسک کمرمو عمل کردم الان ۲۴ روزه بعد خانواده شوهرم هیچ کمکی نکردن(در حد یکی دو بار مث اشناهای دور سر زدن اومدن رفتن ) همش مامانم دست تنها منو بچمو و شوهرمو نگهداری میکنه .

درصورتی ک من تو مریضیاشون همیشه کمکشون بودم بیشتر از همه 

الانم ازشون ناراحتم 

ب شوهرمم گفتم دیگ هیچوقت چ تو خوشی چ غمشون نیستم و مث ی غریبه رفتار میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد حق با شماست این بحث توقع نیست بحث احترام هست افرادی که توی شرایط سخت ما نیستند حق ندارند توی شرایط خوشی کنار ما باشند.

انشالله بلا از شما دور باشه و سالم و سلامت باشید.

ولی از من به شما توصیه اصلا برات مهم نباشه که نیومدن، دنیا بدجور گرده همه ما به هم نیاز دارند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
اشتباه کردی.با خانواده شوهر از اول باید خیلی سرسنگین باشی

میدونی همیشه خیلی میچسبیدن بهمون چ خودمون چه مامان بابام هر جا بریم باید حتما بیان ولی الان اینجوری کردن ینی دیگ گفتم تموم شد همه چی ...

صد در صد حق با شماست این بحث توقع نیست بحث احترام هست افرادی که توی شرایط سخت ما نیستند حق ندارند تو ...

ممنون 🌹دقیقا بحث احترامه اخه منو خانوادم همیشه بهشون احترام گذاشتیم 

میدونی همیشه خیلی میچسبیدن بهمون چ خودمون چه مامان بابام هر جا بریم باید حتما بیان ولی الان اینجوری ...

آره دیگه توام عین غربیه ها .اصلا هم ازشون گلگی نکن که آره شما به من کمک نکردین ولی من به شما کمک کردمو ازین حرفا...... 

بهتر ، نجات پیدا کردی،خوشحال باش 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••