یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ وقت هیچ وقت راجع ب زندگیتون پیش نزدیکانتون گلایه نکنید. شما اونموقع ناراحت هستید و بعدش از دلتون در میاد ولی اونا دیدشون نسبت ب طرف برا همیشه عوض میشع
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
هیچوقت بحثای خونتون رو حتی به مادرتون نگید شاید شما ی روز فراموش کنید اما مادرا واس همیشه کینه میمونه رو دلشون و دیدشون کلا عوض میشه نسبت به اون آدم و خانوادش
ببین هر وقت ناراحتی به قول خودت میری درد ودل میکنی که خالی بشی شما خالی میشی مادر را پر میکنی واز اونجای که اون مادره وشما را دوست داره نمیتونه تحنل کنه وعکسالعمل نشون میده