2777
2789
عنوان

مامانم گفت ازشوهرت بدم میاد

1021 بازدید | 41 پست

به خاطردرددلایی که کرده بودم ازرفتارشوهرم توموقع ناراحتیم اونجوری نبودکه مامانم بگه ازش بدم میادبالاخره دلخوری هایی بود.الان موندم برم تعریف شوهرموبکنم براش یابزارم خودش خوب شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلت میاد مامانتو با درد و دل کردن ناراحت کنی آخه؟

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

نفهمیدم  چی شد ولی حتما  بدش میاد دیگه   

مگه  شما از همه  خوشت میاد 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

اشتباهه که ادم پیش مامانش دردودل کنه مامانا اصن نمیتونند منطقی فکر کنند...

تا عمر دارند فراموش نمیکنند

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

هیچ وقت هیچ وقت راجع ب زندگیتون پیش نزدیکانتون گلایه نکنید. شما اونموقع ناراحت هستید و بعدش از دلتون در میاد ولی اونا دیدشون نسبت ب طرف برا همیشه عوض میشع

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

هیچوقت بحثای خونتون رو حتی به مادرتون نگید شاید شما ی روز فراموش کنید اما مادرا واس همیشه کینه میمونه رو دلشون و دیدشون کلا عوض میشه نسبت به اون آدم و خانوادش

خودت  مقصری  رفتی  بدشو گفتی دوس داری حلوا  حلواش کنه ؟ 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم