اشتباه کردی عزیزم آدم وقتی ازدواج میکنه خانواده تشکیل میده این خانواده خط قرمز داره و حرمت داره ، دلیلی نداره ناراحتی هاتون و واسه کسی بگید مگر اینکه چالشی باشه و راهکار بخواین که اون هم کلی مشاور هست در نهایت وقتی آدم هی از ناراحتی هاش بگه طرف مقابل شنونده مخصوصا خانواده چون به شما علاقه مند هستن نظرشون برمیگرده ، لطفا از این به بعد حرمت خانواده ای که تشکیل دادین و نگه دارین خیلی از مشکلات به خودی خود حل میشه بهتره راجع بهشون صحبت نکنین
چطور دلت میاد مامانتو با درد و دل کردن ناراحت کنی آخه؟
من درددل نکردم خواهرم بویی برده بودازناراحتیمون رفته بود به مامانم گفته بود باپیاز داغ فراوون منم میخواستم به مامانم بگم نه اونجوراهم نیست یه خرده گفتم اینجوریه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرمنکه تامشکلات حسابیه حسابی جدی نشدن نبایدنه تنهاپیش خانواده بلکه به هیچ کس نگی.فقط بایدبازبون خوش زن وشوهردرموردرفع مشکلشون باهم صحبت کنن یا ازمشاوره کمک بگیرن یاباهمون مشاورمیتونندرددل کنن