2777
2789
عنوان

درد تبعیض که از بچگی کشیدم و تا بزرگسالی ادامه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد دلم گرفته که نمیتونم برا آزمون وزارت بهداشت بخونم

🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین عزیزم‌مادر من الان خیلی پیر شده مدام میره دکتر تمام کارهاش با خواهرمه همیشه از درآمد خودش خرج دکتر و بیمارستانشو میده کلی براش چیزمیز میخره هیچ وقت زبونش به دعای خیر برای خواهرم نمیچرخه ولی اگه یکی از داداشام یه کوچولو براش کار کنن کلی دعاشون‌میکنه فکر میکنه وظیفه شون نیست و لطف میکنن و کاراهایی که خواهرم میکنه وظیفه ش هست و هیچ وقت ندیدم یه دعای خیری برای خواهرم بکنه پدرم برعکسه همیشه خواهرم رو دعا میکنه 

ببین کارهای مادرم یه جوریه که حتی همسر منم متوجهش شده من خودم اینارو که میبینم هیچ کاری براش نمیکنم ولی خواهرم میگه عیب نداره من دعاشو نمیخوام 

بارها بهش گفتم اما توجیه می‌کنه اصلا نمیپذیره حتی میگه باید جواب خدا رو بدی قضاوتم میکنی

پس ولش کن اهمیت نده بهش، محبت بی جا بهش نکن همونجور که اون تورو حساب نمیده. عین غریبه باهاش رفتارکن درد و دل نکن. اگه نشست باهات درد و دل کنه با بی اهمیتی جوابشو بده یا کلا پاشو بگو حوصله ندارم.

شاید حرفام بی رحمی بنظر برسه ولی اگه من جای تو بودم حتما این کارو میکردم.

صرفا پیوند خونی باعث نمیشه ادما هرکاری دلشون خواست بکنن. وقتی کسی مادری نمیکنه پس لایق عشق و احترامم نیست.

توهین نکن بهش ولی کاملا بی محلش کن

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

ببین عزیزم‌مادر من الان خیلی پیر شده مدام میره دکتر تمام کارهاش با خواهرمه همیشه از درآمد خودش خرج د ...

دلم گرفت 🥺 در حالیکه دختر دلش بیشتر میسوزه تا پسر، همین چند روز پیش که با من قهر بود رفته بود آزمایش داده بود من دل تو دلم نبود بفهمم جوابش خوب بوده یا نه نمی‌خواستم از خودش بپرسم صبر کردم رفت حموم هرچی تو مدارک گشتم ندیدم با این حال رفتم تو سایت با کلی دلهره نگاه کردم دیدم جوابش خوب بوده دلم آروم گرفت ولی چیزی بهش نگفتم دیشب بهم میگه حتی برات مهم نبود جواب آزمایش من خوب بوده یا نه اما داداشام حتی نپرسیدن حتی تو فکر هم نبودن و هزارتا چیز دیگه که همیشه من حواسم بوده و داداشام نه

پس ولش کن اهمیت نده بهش، محبت بی جا بهش نکن همونجور که اون تورو حساب نمیده. عین غریبه باهاش رفتارکن ...

الان دو هفته هست همین کار میکنم شاید باورت نشه عین خیالش نیست حتی منو کلا گذاشته کنار بهم گفت راجع به تو اشتباه فکر میکردم میگفتم دلت مهربونه اما نیستی گفتم اون آدم مهربون رو تو تبدیلش کردی به اینی الان میبینی گفتم وقتی یه عمر آزار دیدم توقع نداشته باش آزار ندم همش نتیجه رفتار خودته 

الان دو هفته هست همین کار میکنم شاید باورت نشه عین خیالش نیست حتی منو کلا گذاشته کنار بهم گفت راجع ب ...

هرچی میگه جوابشو نده انگار نمیبینیش

اون این حرفارو میزنه که احساس عذاب وجدان کنی و دوباره همونی باشی که قبلا بودی.

باید بهش میگفتی عه پس تو فرق رفتار خوب و سردو میفهمی ولی همچنان تبعیض قائل میشی؟ من چه خدمت کنم چه پاچه بگیرم جوابم بی مهری از طرف توئه پس کلا نمیبینمت ازین به بعد.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

هرچی میگه جوابشو نده انگار نمیبینیشاون این حرفارو میزنه که احساس عذاب وجدان کنی و دوباره همونی باشی ...

آره باید همین کار کنم ببینم تا کجا میخواد پیش بره