2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین با این بچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 48 پست
جیش ک عادیه  وسیله ها هم عادیه فقط 4 سالشه و میخواد بازی کنه باهاشون

واقعا عادی نیست! 

دو سالش نیست که عادی باشه😐

بچه ۴ ساله بلده دسشویی رفتن رو پس روی تخت جیش کردن عادی نیست

اینم که وسایل ارایش بماله در و دیوار هم همینطور 

البته استارتر میگه ی بچه شش ماهه داره احتمالا اون بزرگه واسه جلب توجه این رفتار ها رو میکنه ولی نمیشه گفت عادیه چون اینکارا واسه بچه یکی دو ساله عادیه نه چهارساله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همونه داره جلب توجه میکنه حتما بیشتر به بچه 6ماهت میرسی حسادت میکنه 

خودمم میدونم  بخاطر این مسئله اس ولی  ب دخترمم در حد غذا دادن و خوابوندن میرسم 

هی میخوام ب پسرم محبت کنم 

انقد حرصمو در میاره دوس دارم بزنمش فقط 😒 

البته همشم خونه اس جایی نمیریم 

شوهرمم شهر دیگه سرکاره 

گرفتارم بخدا 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
واقعا عادی نیست!  دو سالش نیست که عادی باشه😐 بچه ۴ ساله بلده دسشویی رفتن رو پس روی تخت جیش&n ...

دو ساله یکی دوبار جیش نمیکنه دم ب دقیقه جیش میکنه برای بچه 4 ساله واقعا عادیه 

گاهی اینقدر سر گرم بازی و.. میشن ک یادشون میره.. 

من خودم یادمه بچه بودم عاااشق لوازم آرایشی بودم 

صد تا دفتر هم داشتم ها باز روی دیوارا نقاشی میکشیدم قشنگگگ اینا رو یادمه.. بچه بودم حالیم نبود زشته دیوار خراب میشه 

میخواستم به حساب بازی کنم.. 

خودمم میدونم  بخاطر این مسئله اس ولی  ب دخترمم در حد غذا دادن و خوابوندن میرسم  هی م ...

نه نزن گناه داره غروبا ببرشون پارک بیشتر بغلش کن ببوسش بهش بگو خیلی دوسش داری تا دست از کاراش برداره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دو ساله یکی دوبار جیش نمیکنه دم ب دقیقه جیش میکنه برای بچه 4 ساله واقعا عادیه  گاهی اینقدر سر ...

ن اینکه هواسش نباشه 

قشنگ میره  انگار رفته دشویی جیش میکنه بر میگرده 

از دوسالگی از پوشک گرفتمش میگم ک جدیدان اینجوری میکنه 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
نه نزن گناه داره غروبا ببرشون پارک بیشتر بغلش کن ببوسش بهش بگو خیلی دوسش داری تا دست از کاراش برداره

عصبی بودنم ک جواب نمیده 

خدا بهم صبر بده 

ن اینکه هواسش نباشه  قشنگ میره  انگار رفته دشویی جیش میکنه بر میگرده  از دوسالگی از ...

خب پس صد در صد بخاطر نوزاد جدید میخواد جلب توجه کنه حتی اگه دعواش کنید همین ک توجهتون جلب میکنه براش کافیه... 

بیشتر بهش توجه کنید

خب پس صد در صد بخاطر نوزاد جدید میخواد جلب توجه کنه حتی اگه دعواش کنید همین ک توجهتون جلب میکنه براش ...

مرسی 😕

عزیزم تاپیک دوتامونده ب آخر منو ببین  توروخدا این چیزا رو واسه خودتون دغدغه نکنید  رژ، ج ...

تاپیکتونو خوندم دکترا بیماریتونو تشخیص نمیدن ی دکنر گیاهی هست حس میکنم بتونه کمکتون کنه به امید خدا تو افسریه اس اگر خواستید ادرس بدم فقط نوبت دهیش حضوریه و صبح ساعت ۸ معطلی داره مثلا دکترا برای اگزما کهیر دارو ندارن جز کورتن که کنترل کنه ولی این درمان میکنه کلا باسواده اگر خواسنیدبرید تمام مدارک پزشکیتونو ببرید 

تاپیکتونو خوندم دکترا بیماریتونو تشخیص نمیدن ی دکنر گیاهی هست حس میکنم بتونه کمکتون کنه به امید خدا ...

عزیزم ممنون میشم آدرس بهم بدین 

خدا خیرت بده 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
عزیزم ممنون میشم آدرس بهم بدین  خدا خیرت بده

افسریه انتهای ۱۵ متری دوم روبروی تالار چهلستون عطاری میرقهاری بپرسید همه میشناسن ۳۳۱۵۲۱۳۹از۱۰تا۱۳ خانومش فعلا جواب میده بعد امتحانات دانشگاه پسرش تا۱۴ جواب میده از ۸ صبح تا۹ اسم مینویسن اولین نفری که میاد اسم مینویسه بجز پنجشنبه و تعطیلات هستن گاهی هم دارو نباشه یا درست کنه نمیاد پیدا کردنش سخته ولی ارزش داره از هر بیماری هر مشکلی اگاهی داره هرچی میخوای بگی رو برگه بنویس یادت نره .

راستی ی سوال از بلندی جایی نپریدی ؟؟؟