2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین با این بچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست
اخه میدونی  میگم چرا اینکارو میکنی  میگع کار بدیه  دیگه نمیکنم   ینی قشنگ میدون ...

لج کنی باهاش لج میکنه باهات بدتر میشه لوازم آرایشتو بذار جای که دست بچه بهش نرسه

زندگی منو کرده کثافط  یه دختر ۶ ماهه ام دارم نمیدونم ب کدوم برسم  اخرش عین سگ  میگر ...

🤣🤣🤣این منم وقتی عاشق بچم و اذیتم میکنه

من دخترعمم چهارتا بچه کوچیک و وحشتناک داره ینی شیطونن یجوری که میکشن تور، ولی قیاقه هاشون خوشگل چشمای رنگی مظلوم

منم خوشم میومد ازشون اقا تهش از یه بچه ۴ ساله کتک خوردم یه ۵ ساله هم بم فحش زشتتت داد بزرگه هم کلاس دومه هرچی از دهنش در اومد داد این وسط یکیشون ناز و ساکت یود اومد معذرت خواهی کرد این کار اخیرشونه بگم روم شاشیدن باور میکنس بگم رفتم خونشون تو کفشام شاشیدن باورت میشه 

اینبار اومدن خونمون دیگه مهربون نبودم من فقط به یچه ها میخندم اخم کردم ریدن به خودشون بدبختا

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دلت میاد واسه پاره تنت اینجوری بگی  بچست زندگیش بازی و بهم ریزیه  یک روزی به خودت ...

بخدا انقد عصبی ام  الان اصلن ب این چیزا فک نمیکنم 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
🤣🤣🤣این منم وقتی عاشق بچم و اذیتم میکنه من دخترعمم چهارتا بچه کوچیک و وحشتناک داره ینی شیطونن ...

از بچه منم بدتر هست ینی 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
زندگی منو کرده کثافط  یه دختر ۶ ماهه ام دارم نمیدونم ب کدوم برسم  اخرش عین سگ  میگر ...

وقتی داشتی دومی میاوردی باید این شرایطم در نظر میگرفتی.. بچه 4 ساله چ گناهی کرده فقط 4 سالشه خیلی کوچیکههه

عزیزم تاپیک دوتامونده ب آخر منو ببین 

توروخدا این چیزا رو واسه خودتون دغدغه نکنید 

رژ، جیش،کثیفی؟؟؟ اینم شد دغدغه همین ک دوتا فرشته داری شاکر باش این چیزا عادیه بخدا .

سلامتی نباشه آدم میفهمه چقدر خوشبخت بوده ک خبر نداشته 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

خب همونه داره جلب توجه میکنه حتما بیشتر به بچه 6ماهت میرسی حسادت میکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

تنها تو اتاق خوابیدن تنبیه ؟ الان باید تنها بخوابه البته نه به عنوان تنبیه ! باید روتین باشه  ...

😂برا پسر من تنبهه  اخه از تنهایی میترسه  میاد میچسبه بمن 

سن ۴ سالگی تازه شروع ترس و خیالته اخه 

😆😆😆اینک شاشیدن رو کفشات🤣🤣 چکار کردی با کفش شاشی برگشتی😂

من اونقدررررر وسواسم که باورت نمیشه

همه بم چیز میگن بابتش

فک کن یه درصد اون کفشارو اونجا نزاشته باشم برا همیشه😐😑

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما