2777
2789
عنوان

علامه اوتیسم در پسرم چهار سال و نیم سن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6037 بازدید | 82 پست
بچه سالمه الکی عیب نزار بیزن توانایی یاد گیریش چطوره

عدد تا پانزده بلده رنگم دو سه تا رنگ بلده مثلاً زرد میگه خورشید خانمی آبی رو میگه شنایی!

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید صبح پا میشه اول تی وی رو روشن میکنه

باور کن همینه

خیلی از اختلالات تمرکز و علائم شبه اتیسم ریشش رسانه است چون کاملا تمرکز بچهارو مختل میکنه و از دنیای واقعیت دورشون میکنه از طرفی نمیذاره انرژی هاشون تخلیه بشه

تا میتونی اروم اروم مقدار تلویزیون و موبایلش رو کم کن درست میشه

این یکی از علایم اصلی اوتیسمه دوستم بچش اوتیسمه میگه باید یکسره ماشین لباسشویی روشن کنم بچرخه بچه ...

بچه بردارم به لباسشویی خیلی علاقه داشت الان ۹سالشه ، ممتازه هم توورزش هم تودرس وکتاب

باور کن همینه خیلی از اختلالات تمرکز و علائم شبه اتیسم ریشش رسانه است چون کاملا تمرکز بچهارو مختل م ...

موبایل زیاد علاقه نداره ولی تی وی رو به کوچه بازی کردن هم ترجیح میده!

عدد تا پانزده بلده رنگم دو سه تا رنگ بلده مثلاً زرد میگه خورشید خانمی آبی رو میگه شنایی!

بچه سالمه

من معلم پایه اولم اگر بدونی چقدر بعضیاشون شوتن و تا مدتها بلد نیستن مداد دست بگیرن

بچه سالمه من معلم پایه اولم اگر بدونی چقدر بعضیاشون شوتن و تا مدتها بلد نیستن مداد دست بگیرن

خانم معلم عزیزم امیدوارم 🙏کاش یه روز تاپیک بزنم بگم بچم سالمه و اوتیسم ندارد😭

من خوندم که رو پنجه پا راه میرن ودور خودشون  باعلاقع می‌چرخند وموقع راه رفتن به دستاشون حالت بال رو میدن..نگرانیتونو درک میکنم .ولی تا اینجا کهتاپیکو خوندم خدارو شکرنیستن.

هرچند اوتیسم طیف های مختلفی دارد.

یک همسایمون دختر ۴ساله داشت که گفتارش نامفهوم بود ومدام جیغ میزد حتی نیمه شب.مدام به خواهر بزرگ‌ترش می‌چسبید وجدان نمیشد .ومادرش می‌گفت اوتیسم هست. هی بنده خدا مادرش واون طفل معصوم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403