2777
2789
عنوان

علامه اوتیسم در پسرم چهار سال و نیم سن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6037 بازدید | 82 پست
شرایطش رو ندارم عزیزم هیچ کس درکم نمیکنه شهرمون هم کوچیکه

عزیزم از بچه ۴ساله توقع داری مداد رو درست دست بگیره

بچه دوستم پیش دبستانی رو رد کرده تموم شده هنوز بلد نیس مداد بگیره علی رغم همه اموزشها

الکی غصه نخور تو که میگی شرایط دکتر بردن نداری اینجوری فقط خودت آب میشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کسایی ک اوستیمی هستن پویا نگاه میکنن؟؟همه بچه ها ب دیدن پویا و برنامه کودک علاقه دارن😐

نه منظورم این بود به تماشای تی وی علاقه زیادی داره

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
نه

این یکی از علایم اصلی اوتیسمه

دوستم بچش اوتیسمه میگه باید یکسره ماشین لباسشویی روشن کنم بچرخه

بچه بشینه جلوش تماشا کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه

یکی از اشناهای ما پسرش اوتیسم داره علائمش اینه تو گفتار مشکل داره وقتیم حرف میزنه عین طوطی فقط تکرار میکنه حرفای تورو از گوشه چشم نگا میکنه جلو کارتون فقط میپره بال بال میزنه به چرخای ماشین علاقه صداش میکنی توجه نمیکنه ارتباط چشمی نداره 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از اشناهای ما پسرش اوتیسم داره علائمش اینه تو گفتار مشکل داره وقتیم حرف میزنه عین طوطی فقط تکرار ...

خب پس من دو تا از علاعمی که گفتی داره ارتباط چشمی ندارد و از گوشه چشم نگاه میکنه

احتمالا پرخاش هاش و عدم ارتباط چشمیش یخاطر تلویزیون زیاد دیدنشه تلویزیون رو بشددددت کم کنه درست میش ...

شاید صبح پا میشه اول تی وی رو روشن میکنه