2777
2789
عنوان

یک قدم کوچیک در جهت خودکفایی

175 بازدید | 7 پست

بچه ها ما به خونه جدیدمون تازه نقل مکان کردیم.

همونطور که همه در جریان هستین خونه ای که تازه وارد میشیم کلید و پریز و مهتابی ها، بعضا مشکل داره.

یک جای مهتابی و یک جای پریز خالی توی اتاق من بود و به پدرم میگفتم درستش کنید اما هی امروز و فردا میکردن.

دیگه این شد که خودم کمر همت رو بستم و با کمک دوست همیشگیمون گول و سایت آ؛پارات نحوه بستن لامپ مهتابی و پریز توکار رو یاد گرفتم.

عرضم به خدمتتون من الان در اتاقی نشستم که مهتابیش درست وصل شده و سیم همین لپتابی که دارم خدمتتون پست میذارم به پریز جدید وصل شده و خودمم خیلی خوشحالم.

خب شما هم برام تعریف کنید از خودکفایی هاتون و کمر همت بستن هاتون

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اصلا افتخار میکنم به‌خودت

نمیدونم شوخی گفتی یا جدی

اما واقعا من خودم افتخار میکنم

به نظرت چند درصد خانم ها دست به آچار میشن و کلید و پریز و مهتابی رو درست و تمیز، تعمیر میکنن؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شوخی گفتی یا جدی اما واقعا من خودم افتخار میکنم به نظرت چند درصد خانم ها دست به آچار میشن ...

شوخی چیه اخه

کلا همین که منتظر نشدی عالیه

منم بچه دارم و ماشین یه دونه داریم

بهد روزایی که کار دارم بهش میگم میگه بعدا میبرمت

خودم بچه رو میدارم پیش مادرشوهرم میرم تنهایی خیلی حال میده

اصلا افتخار میکنم به‌خودت

و اینکه دوست قشنگم. من عقیده دارم که راه آزادی از مسیر قبول مسئولیت و خودکفایی عبور میکنه البته این به معنی کمک نگرفتن از دیگران نیست. بلکه به معنی این هست که ما باید بلد باشیم از عهده کارها بر بیایم اما دست بر قضا گاهی هم کمک بگیریم. آیا تو هم موافقی؟

شوخی چیه اخه کلا همین که منتظر نشدی عالیه منم بچه دارم و ماشین یه دونه داریم بهد روزایی که کار دا ...

منم خیلی بهت افتخار میکنم.

به خدا جدی میگم. 

من عاشق زن هایی هستم که میتونن علاوه بر خودشون 10 نفر دیگه رو هم هول بدن. البته این باز هم به معنی دور شدن از زنانگی و قبول تمام مسئولیت ها نیست. بلکه به این معنی هست که مردها متوجه بشن اگر کاری رو برای خانم ها نکنن، خانم ها لنگ نمیمونن.

منم خیلی بهت افتخار میکنم. به خدا جدی میگم.  من عاشق زن هایی هستم که میتونن علاوه بر خودشون 1 ...

اینم بگما کار من‌ مردونس

میرم سر ساختمان نظارت میکنم

فقط در شرایطی میشه تنها رفت‌که ساختمان تو‌مراحل اولیه باشه

اگه نه کلا به همسرم نمیگفتم

اینم بگما کار من‌ مردونس میرم سر ساختمان نظارت میکنم فقط در شرایطی میشه تنها رفت‌که ساختمان تو‌مرا ...

صدهزار آفرین

البته این که درخواست کمک کنی بد نیست. فقط باید یک باور توی ذهن ما خانم ها باشه که ما متونیم کوه رو جابجا کنیم. فقط اگه اراده کنیم