2777
2789

که بشر جلو بقیه از گفتن اینکه به رواندرمانگر مراجعه کرده به جای مورد تمسخر یا ترحم قرار گرفتن افتخار محسوب بشه ، به این معنا که افراد حتی در صورت عدم مشکل در زندگی برا تداوم سلامت روان خودشونو اطرافیانشون در طول زندگی اهمیت قائل هستن ، و هزینه های روان درمانی رو پایین بیارن تا به یه امر متداول و جامعه پسند تبدیل بشه...

روان درمانی چون نتونسته نتایج خوبی از خودش نشون بده، مردم هم دیدشون نسبت بهش جالب نیست 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روان درمانی چون نتونسته نتایج خوبی از خودش نشون بده، مردم هم دیدشون نسبت بهش جالب نیست 

موافقم چون واقعا تو یه حوزه مشخص تخصص ندارن و میخوان با همه رویکردی همه مدل درمان انجام بدن بخاطر همین نتیجه نمیده

چند درصد مردم تا آخر جلسات پیش میرن که نتیجه بگیرن؟ خیلیا چند جلسه میرن ول میکنن

ببین نگاه کن 

خیلیا مشکل چاقی دارن، میرن پیش متخصص تغذیه، رژیم میگیرن 

اونام یسریا تا اخر پایبند نمیمونن. ولی این جا نمی افته که پس نتیجه نداره، مردم نسبت به متخصص تغذیه بی اعتماد نمیشن

ما توی جامعه دیدیم که طرف بعد از مراجعه به روان پزشک مشکل وابستگی به دارو هم به مشکلاتش اضافه شده 

اینا ادما رو بی اعتماد کرده

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ببین نگاه کن  خیلیا مشکل چاقی دارن، میرن پیش متخصص تغذیه، رژیم میگیرن  اونام یسریا تا اخ ...

عزیز دلم، چطور ما وقتی مبتلا به دیابت یا تیروئید یا فشار خون و... میشیم تا آخر عمرمون روزانه انسولین یا قرص مصرف میکنیم ولی نمیگیم که وابسته به دارو شدیم؟
بعضی از بیماران روحی هم لازمه سالها داروی روان رو مصرف کنن و این به معنی وابستگی به دارو نیست، به معنی کنترل بیماری هست.