2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 199 پست
به پدر شوهرش گفتم عروستون حوصلش سر میره مدام زنگ میزنه به ایشون که نامحرمه  بعدم داره یواشکی پو ...

بنظرم اگه دوست پسرت همون اول رو نمی‌داد جوابشو نمی‌داد اینطور نمیشد ..مطمئنی رابطه احساسی ای بینشون نبوده؟؟ چون این حجم از توجه و ارتباط زنداداش و برادرشوهر عجیبه 

❤️👨‍👩‍👦👼
بنظرم اگه دوست پسرت همون اول رو نمی‌داد جوابشو نمی‌داد اینطور نمیشد ..مطمئنی رابطه احساسی ای بینشون ...

بیشتر رفاقتی بوده  طرف اخلاقش انگار مردونه هست  ولی شروع کرده بود به تیغ زدن  این بهش ۵ تومن عیدی داد  دعوای ما از همونجا شروع شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا زنه چی شد بردنش؟یعنی یکی به شوهرش خبر داده زنش خیانت میکنه

اول ک همسردوست پسر این خانم چن روز پیش اومده بود جلو در داد وبیداد کرد شوهر این خانم هم شک کرد بعد رفته گوشیشو چک کرده وخانمشو تعقیب کرده فهمیده بایکی تو رابطست وقتی خانمه ازبیرون اومد خونه دعواشروع شد