2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 199 پست
خدایی اگه همین زن میومد تو زندگی شوهر خودت شما خودت نمیرفتی زنه رو جر بدی؟

من ب شخصه نه 

مقصر و شوهرم میدونم 

این زن نبود ی زن دگ بود 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
برخورده چون ب هم جنست این حرفا میزنی  ب شما معلومه بیشتر برخورده انگار ب تو خیانت کرده زنه&nbs ...

والا هرچی هست انسانه ادم دلش میسوزه منم دلم کبابه بااینکه حق باشوهرست ولی خوب بازم دلم ب بچه هاش میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین مشکل شما بیشتر اینه که میترسین شوهرتون رو از دست بدین من به شوهرم اعتماد دارم 

هه من؟؟ کسی تو دنیا پیدا نمیشه از من بیشتر به شوهرش اعتماد داشته باشه و عاشق شوهرش باشه ولی یادت باشه هیچ چیز از هیچکسسسسس بعید نیست 😊

❤️👨‍👩‍👦👼

جالبه تو تاپیکای خیانت مردا کسی نمی گه حقشه سر مرده بریده بشه،،عادت کردین به قتل ناموسی نه؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
برخورده چون ب هم جنست این حرفا میزنی  ب شما معلومه بیشتر برخورده انگار ب تو خیانت کرده زنه&nbs ...

من اگه به همجنسم این حرفارو میزنم چون روزی هزارتا تاپیک خیانت اینجا دارم میبینم.اون زن باخودش فکرکرده اگه به شوهرش علاقه نداره به درک حداقل به همجنس خودش ظلم نکنه؟

من ب شخصه نه  مقصر و شوهرم میدونم  این زن نبود ی زن دگ بود

باز هم میگم تا زنی به همجنسش رحم نکنه و پا نده هیچ مردی نمیتونه این غلطارو کنه ..کورکورانه دفاع نکنید خودمون زنها بدتریم ک به همجنسمون رحم نمیکنیم 

❤️👨‍👩‍👦👼
همیشه همه خیانت ها ازیه زن شروع میشن ای خاک برسرت های هرزه خداجونشونا بگیره یکی نیست بهشون بگه مردا ...

اگه اون مرد عوضی رو نده اون زنه هر ادایی دربیاره به جایی نمیرسه....اینقدر زن ستیز نباش

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
همین زنا هستن که راحت وارد زندگی بقیه میشن هم زندگی خودشونو خراب میکنن هم یه زن دیگه پس کسی که رحمش ...

اون مرد لجن چی که از احساس یه زن سواستفاده میکنه و بهش نزدیک میشه مثه یه گرگ رو باید چکار کرد. داره میگه زنه شوهرشو دوست نداشته

نسلی عاشقت شد که تو را هرگز ندید🕊️🤍
جالبه تو تاپیکای خیانت مردا کسی نمی گه حقشه سر مرده بریده بشه،،عادت کردین به قتل ناموسی نه؟؟

سر هرکسی که این غلط رو میکنه بره بالای دار چه زن چه مرد هردو به یک اندازه بیشرفن که زندگیارو نابود میکنن

❤️👨‍👩‍👦👼
من اگه به همجنسم این حرفارو میزنم چون روزی هزارتا تاپیک خیانت اینجا دارم میبینم.اون زن باخودش فکرکرد ...

از کجا میدونی حالا با مرده زن دار رفته ؟

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
بعد ی اتفاق بدتر میوفته میگن کاشکی زنه فرار میکرد فلان میکرد بیسان میکرد بابا من خودم ناراحت میشم از ...

من نمیگم سرشو ببرن .اما ای کاش واقعا با چند تا خیانتکار برخورد جدی میشد .مثلا ما ایرانیا اعراب رو قبول نداریم اما مامانم میگم اصلا تو کسورشون دزدی نمیشه ساعتای نماز مغازه هاشون رو لار میزارن میرن نماز چونکه اگه دزد رو بگیرن دستشو قطع میکنند اما برا هم چنین گناه به این بررگی هیچ تاوان تو ایران نذاشتن

سر هرکسی که این غلط رو میکنه بره بالای دار چه زن چه مرد هردو به یک اندازه بیشرفن که زندگیارو نابود م ...

شما قاضی نیستی که تعیین و تکلیف کنی چی باید بشه،،چی باید نشه،،کسی هم که خیانت می کنه اول خودش باخته و وجود خودش رو بی ارزش کرده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اون مرده خیلیییی هرزه وکثافته مغز خانمه رو شستشو داده بخدا

اون زنه هم گول خورده دیگه دو طرف مقصرن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤