اصلا انتظار کادو ازش نداشته باشین ، ولی دوست صمیمی تون باشه شما تاریخ تولدشو یادتون مونده باشه ولی اون نه ، تو همه مشکلاتش کنارش بوده باشین ولی اون حتی یک زنگ نزد زنگ رو ولش یک پیام تبریک نفرستاد مگه میشه اگه کسی برای یکی مهم باشه تولدشو فراموش کنه ؟
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
سلام راستش قبلا آره ولی الان نه .. یعنی شعار نمیدم بارها پیش اومده و ناراحت نشدم عمق رابطه هامون مهمه و اینکه تولدم یادشون نبوده برام یه جور دیگه ای جبران شده
از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
من واقعا تاریخ ها تو ذهنم نمیمونه اما اگر براش کادو و تولد میگرفتی باید حواسشو جمع میکرد
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
دوست صمیمی ِ خیلی قدیمی ِ من روز تولدم زنگ زد که مثلا تبریک بگه بهم
ولی حرفی بهم زد که دیگه از اون روز رابطه مون تموم شد و برای اینهمه سال که باهاش دوست بودم، تاسف خوردم فقط
هنوزم موندم زنگ زدنش چی بود والا!
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊