2777
2789
عنوان

همسایه مون مچ خانومشوامروز گرفته بود کم بود بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 6236 بازدید | 199 پست
اون مرد لجن چی که از احساس یه زن سواستفاده میکنه و بهش نزدیک میشه مثه یه گرگ رو باید چکار کرد. داره ...

شوهرشو دوس نداره بهتر نیست بره طلاق بگیره تا اینکه با خیانتش زندگی یک زن دیگه رو نابود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

❤️👨‍👩‍👦👼
نکشتش داره میگه کتکش زده بزرگنمایی نکنید.. خدایی تا زن بیشرفی نباشه پا نده مردای بیشرف هم خیانت نمیت ...

اونو کاری ندارم نظر کاربرا که میگفتن باید بکشش واسه همین گفتم نظراتشون شبیه داعشیاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرد لجن چی که از احساس یه زن سواستفاده میکنه و بهش نزدیک میشه مثه یه گرگ رو باید چکار کرد. داره ...

اره شوهر این خانمه تریاک میکشه وازنظر قیافه خیلی داغونه ولی مرد صادق ونون دراره ی 

جالبه تو تاپیکای خیانت مردا کسی نمی گه حقشه سر مرده بریده بشه،،عادت کردین به قتل ناموسی نه؟؟

مشکل اینجاست این زن با یه مرد متاهل وارد رابطه‌ شده و اینش آدمو میسوزونه 

مشکل اینجاست ب بچه هاش رحم نکرد آبروشون در نظر نگرفته 

دو تا کتک حقش بود چون شوهرش طلاق بده نیست وگرنه سری قبلش طلاقش میداد 

زن همون مرد هرزه ای ک با این زن هستم حقشه یه گوش مالی درست حسابی شوهرش بده چ با کتک چ با طلاق چ هر چیز دیگ

خیلی جالبه بعضیا میان میگن مرده کرم ریخته ولی مقصر زنس ک پا داده! همینا ک انقد راحت قضاوت میکنن پشت بند کامنتشونم ی یا قاضی الحاجاتی چیزی میچپونن ک مومن و خداپرست و درست بودنشون رو نشون بدن!

اره شوهر این خانمه تریاک میکشه وازنظر قیافه خیلی داغونه ولی مرد صادق ونون دراره ی 

مقصر شوهرشه 

وقتی میدونه زنش دوسش نداره چرا طلاقش نمیده 

پس نوش جونش 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️
از کجا میدونی حالا با مرده زن دار رفته ؟

عجب

الان بحث مجرد یا متاهل بودن طرف نیست

الان شوهر این خانوم چه گناهی کرده؟ اگه دوسش نداره طلاق بگیره 

فرض میکنیم با مجرد رفته

چرا ازفردا بچه هاش نباید سرشونو جلوهمسایه ها بالابگیرن؟

خااااک عالم برسر چنین زنی مستحق مرگه

شما قاضی نیستی که تعیین و تکلیف کنی چی باید بشه،،چی باید نشه،،کسی هم که خیانت می کنه اول خودش باخته ...

ای بابا همین شماها اول به تو چه به من چه رو باب کردین حالا میگین قاضی نیستین خدا نیستین فلان نیستین بابا یارو خیانت کرده حالا چه زن چه مرد چرا دفاع میکنین

مشکل اینجاست این زن با یه مرد متاهل وارد رابطه‌ شده و اینش آدمو میسوزونه  مشکل اینجاست ب بچه ه ...

اون مرد متاهلی که با این خانم دوست شده مقصر فقط خودشه که وفا دار نبوده،،هیچ کسی به زور وادار به خیانت کردن نمی شه و خیانت یه انتخابه نه یه اشتباه،،این خانمم اگه به شوهرش خیانت کرده مقصر فقط خودشه نه اون مرد متاهل هر کدومشون فقط خودشون مسئول کارشونن.

کتک زدن و خوی حیوانی هم توجیه نداره!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
شوهرشو دوس نداره بهتر نیست بره طلاق بگیره تا اینکه با خیانتش زندگی یک زن دیگه رو نابود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟! ...

ندیدی میگه یارو طلاقش نمیده زندگی اون زن دیگه رو هم شوهر خودش باهرزگی نابود کرده چرا همش زنا مقصر باشن

نسلی عاشقت شد که تو را هرگز ندید🕊️🤍