2777
2789

نتیجش چطور بود؟!

و مارکی که استفاده کردین هم بگین

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

امممممم 😕😕😕😕

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امممممم 😕😕😕😕

😂🤦🏼‍♀️

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

خیلی دلم میخواد بدونم چطوری چاق نمی شین ک دنبال روش براش هستین😂 ولی چاق میکنه حتما دیگ... من 7 سال پیش مامانم میگفت شیر خشک داداشتو نخور چاق میشی:/

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
برای چاقی مولتی ویتامین بخور اشتها زیاد میشه

عه

خیلی دلم میخواد بدونم چطوری چاق نمی شین ک دنبال روش براش هستین😂 ولی چاق میکنه حتما دیگ... من 7 سال ...

من هرچی میخورم هی چاق نمیشمم ولی خب خستم دیگه

ارع ااما موقته

هعیی این بده

آره. خیلی تاثیر داره

حتما میگیرم

ممنون از راهنماییت❤

من هرچی میخورم هی چاق نمیشمم ولی خب خستم دیگه

من 49 کیلو بودم امسال ک کنکور داشتم قید باشگاه رو زدم رفت و برگشت و پیاده می رفتم خیلی رو تناسب اندامم کار کرد... نودل هر وعده بسته ای 2 تا میخورم نشاسته حجیم شدس خیلی رو چاقی تاثیر داره و این که چربی هم زیاد خوردم... مثل سیب زمینی سرخ کرده و بادوم هندی فعالیتامو قطع کردم همش پشت میز و سیستم و کتاب و...  خلاصه این ک الان نزدیک 60 ام😑😐 ایده برا چاق شدن زیاده... لاغری سخته قبل از این کار مطمعا شو که کمبود وزن داری چون من الان به شدت پشیمون و نمی دونم چطوری بر گردم💔اصلا با این وضع چطوری برگردم باشگاه؟ رزمی کار بودم... اصلا تو مسابقه ها دیگ معلوم نیست تو چه رده ای بندازنم💔 .... 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤