2777
2789
عنوان

پیرو یکی از تاپیک های پربازدید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 71 پست
من فقط صفحه اولشو خوندم  گفتم بقیه شو الان بخونم دیدم تایپیکش تو پربازدید ها نیست  میگن ...

ن خودارضایی نبود فک میکرد یکی اومده تو خونه و... که با عقل جور درنمیاد چجوری یکی میاد توخونه ک کسی متوجه نشه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان تجاوز کردنشو اخر گفت؟؟  من تا نصفه هاش خوندم ترکید

نگفت...فقط گفت شکایت نکرده

من سوال پرسیدم ازشون که کمک کنم..بعد از چند دقیقه دیدم تاپیک‌منهدم شددد

قاشق نشسته
لینک یکی ار تاپیکاش

مرسی بانو

ولی چه فایده 

ان شا الله خدا کمکش کنه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

کاربریشون مثل من سخته تگ کردنش 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

در واقع ترس از این داشت که پسرش قربانی دوباره شده باشه یا تبدیل به ابزار شده باشه

پسر برادرشوهرش بهش تجاوز کرده؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ن خودارضایی نبود فک میکرد یکی اومده تو خونه و... که با عقل جور درنمیاد چجوری یکی میاد توخونه ک کسی م ...

آره درسته 

ولی عجیب نیست چرا پسر ۱۱ ساله تو حیاط شلوارشو پایین کشیده؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

من اون خانمو می شناختم

اون سالی ک این انفاق افتاد و یادمه فک کنم دو سال پیش بود

یادمه خیلی ناراحت بود ب شوهرش گفت پسر برادرشوهرش ک بزرگم بود اینکارو کرده بود

همون موقع هم بهش گفتم حواست ب پسرت باشه خیلی ها ک تو بچگی بلا سرشون می یاد بزرگ‌تر می شن یا افسرده می شن یا منحرف ( همه نه ) 

حالا اون وسط ی بیشعوری هی می گفت دروغ می گی و بحث می کرد تاپیکش فک کنم قفل بود من دیدم  

خوب این معضلی ک هست همیشه بوده و الکی نیست 

من اون خانمو می شناختم اون سالی ک این انفاق افتاد و یادمه فک کنم دو سال پیش بود یادمه خیلی ناراحت ...

چه جالب 

خدایا چقدر مسئولیت مادر بودن سخته 

فقط باید غصه بچه هاتو بخوری

هیچکدوم نیست.من دیشب تاپیکاش رو خوندم.بیست و سه صفحه تاپیک داشت.

بالا تر

یکی از بچه ها لینک یکی از تایپیک ها شو فرستاده 

همونه فک کنم