2777
2789
عنوان

پیرو یکی از تاپیک های پربازدید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 71 پست

[QUOTE=293593606]چی بود قضیش؟[/QUOTE

به پسر ۱۱ ساله ش تجاوز شده بوده قبلا...بعد امروز از خواب بیدار میشه میره توی حیاط میبینه پسرش شلوارش رو دراورده ..این خانم هم میترسید نکنه کسی توی حیاط بوده وقتی که ایشون خواب بوده

قاشق نشسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=293593606]چی بود قضیش؟[/QUOTE به پسر ۱۱ ساله ش تجاوز شده بوده قبلا...بعد امروز از خواب بیدار ...

چقد بد 😕

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

چی بود قضیش؟

پسر برادرشوهرش قبلا ب پسرش تجاوز کرده بود و ظهر از خواب میشه میبینه پسرش تو حیاط زودی شلوارشو میکشه بالا استارتر میگفت احساس کردم کسی اومده خونه و... ولی خب ظاهرا اسی قکرش خیلی مسموم شده بود بنده خدا سر جریانات قبل

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
یکی بگه چی شده بوده خب

من فقط صفحه اولشو خوندم 

گفتم بقیه شو الان بخونم دیدم تایپیکش تو پربازدید ها نیست 

میگن ترکیده

قبلا به پسر ۱۱ سالش تجاوز شده بود امروز صبح هم انگار یه کارهایی کرده بود

حالا نمیدونم بازم تجاوز بوده یا خودارضایی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....