2777
2789
عنوان

بچه ها داداشم منو بدجور زده

967 بازدید | 63 پست

اونم به ناحق به خدا من کاری باهاشون نداشتم تو تاپیکام هست بدمم خیلی آسیب دیده الان واقعا ازش عصابم خورده بگید چطوری ازش انتقام بگیرم مثلا به وسایلاش آسیب بزنم جوری که ضایع نباشه 

راستی کلا داداشم روانیه مثلا مامانم میگفت وقتی بچه بود اگه کوچک ترین مخالفتی باهاش میشد سرشو به درودیوار میکوبید الان به خودش آسیب نمیزنه به من آسیب میزنه چون مامان و بابامو نمیتونه

بزنش دیگه

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کن برو پزشک قانونی

نمیشه بابا ترسوندمش گفتم به ۱۱۰زنگ زدم پزشک قانونی این جراحاتو ببینه که باید کلی اب خنک بخوری مثل چی ترسیده بود احمق نمیتونم به هیچکی بگم آبرومون میره مامانم خیلی نارلحت میشه کلی گریه کرد

شکایت کن برو پزشک قانونی

داداششه براش پرونده درست میکنن تو زندگیش به مشکل میخوره

احتمالا مشکل اعصاب داره و ببرن بستریش کنن بهتره اینجوری هم بهبود پیدا میکنه هم اوضاعش بدتر نمیشه و کینه توزی نمیکنه

البته نظر منه و نظر شما کاملا محترمه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

دوبرابر منه ولی بابام خیلی بهش تذکر داد ولی خیلی دلم پره ازش چون واقعا دیونس ازین که از یه دوونه بی ...

به بابات بگو باید بریم روش شکایت کنیم وگرنه زنگ میزنم به عمو یا دایی میگم یا ازخونه فرارمیکنپ یکاری کن ادبش کنن 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
دوبرابر منه ولی بابام خیلی بهش تذکر داد ولی خیلی دلم پره ازش چون واقعا دیونس ازین که از یه دوونه بی ...

گوه میخوره میزنه،من داداشم۱۸سالشه من ۲۸ چند ماه پیش دعوای بدی کردیم بدترین فحشو دادبهم کلا ح نمیزنم دیگه باهاش.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بستریش کنید عزیزم مشکل اعصاب دارن

باباون انقدر خودشو آدم خوبی میدونه میگه من هیچ مشکلی ندارم میگفتم چرازدی دیونه ای مگه آخه مرد روزن دست بلند میکنه میگه تو آدم نیستی زدن تو اشکالی نداره