2777
2789
عنوان

پیرو یکی از تاپیک های پربازدید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 71 پست

قشنگ یادمه می خواست اول شکایت کنه شوهرشم اول قبول کرده بود ولی بعد گفت پشیمون شدیم 

می خواستن خونشونو بفروشن شوهرم هم اول قبول کرده بود مشاورم می خواستن برن 

اون شبی ک تعریف کرد فک کنم فرداش تعطیل بود می گفت از بعد تعطیلی می برم مشاوره

دیگه بعدش پیگیری نکردم تاپیکاشو فک کنم کلا ترکید

الانم ک نه خونه عوض کردن ن شکایت انگار بچشم نبرده پیش مشاور

کاش حدالقل موضوع رو با یه ادم درست مطرح می کرد ک با بچش اون موقع صحبت کنه و راهنمایش کنه

قشنگ یادمه می خواست اول شکایت کنه شوهرشم اول قبول کرده بود ولی بعد گفت پشیمون شدیم  می خواستن ...

خیلی وحشت ناکه 

حداقل بچه شو میبرد مشاور که اینجوری نشه 

تجاوز چیز کمی نیست اونم واسه یه طفل معصوم😔

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وحشت ناکه  حداقل بچه شو میبرد مشاور که اینجوری نشه  تجاوز چیز کمی نیست اونم واسه یه ...

اره 

اینجا ی خانمی هست اسم نمی برم ۲۳ سالشه 

خیلی ها می شناسنش تو بچگی بهش ت جاوز شده

الان از ۲۰ سالگی هم افسرده شذه هم با مردای سن بالا رابطه داره افسردگی خ شدید داره فقط دلش می خواد از یکی از اون مردا بچه داشته باشه  

تاپیکاش دروغم نیست بدبختانه

اره  اینجا ی خانمی هست اسم نمی برم ۲۳ سالشه  خیلی ها می شناسنش تو بچگی بهش ت جاوز شده ا ...

در پناه خدا 😞 چه وحشتناک 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
پسر برادرشوهرش قبلا ب پسرش تجاوز کرده بود و ظهر از خواب میشه میبینه پسرش تو حیاط زودی شلوارشو میکشه ...

یا خدا چقدر وحشتناک تو دنیایی که پسرا هم در دیگه در امان نیستن چ برسه ما دخترا 😔

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

اره  اینجا ی خانمی هست اسم نمی برم ۲۳ سالشه  خیلی ها می شناسنش تو بچگی بهش ت جاوز شده ا ...

یعنی چی چرا خب بچه برای چی مگه دیونه شده ؟؟؟؟

خانوادش چی اونا خبر ندارن ؟

چرا داره دستی دستی خودشو بد بخت می‌کنه 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یعنی چی چرا خب بچه برای چی مگه دیونه شده ؟؟؟؟ خانوادش چی اونا خبر ندارن ؟ چرا داره دستی دستی خودشو ...

چی بگم

خواب دیده ی بچه داره از پارتنر قبلیش 

خیلی اصرار کرده ازدواج کنن مرده زیر بار نرفته بعد گفته حامله شم شاید گردن بگیره که از شانس نمی شده فهمیده تنبلی داره

حالا اون طرف ولش کرده خودش رفته ب یه مرد دستفروش ک ظاهرش انگار بد نبوده پیشنهاد داده مرده زن و بچه داره یارو از خدا خواسته ، به طرف گفته برو خونه اجاره کن با هم نصف روز زندگی کنیم از ی طرف ب یه مرد دیگه پیشنهاد داده  

خودش گفت علاقه ب مردای سن بالا دارم جالبه بعدش تاپیک می زد باورش نمی شد اینکارا رو داره می کنه حتی می گفت دوست مرده ک راننده بوده اینا رو تا مسیری برده بهش گفته خسته نباشید ( منظور دار گفته) ناراحت بود و خجالت کشیده بود  

کلا کاراش دست خودش نیست انگار بعدش می فهمه

بشدت افسردس همه رو مقصر می دونه ‌مثلا چرا مادرش خواستگار رو رد می کنه ( خوب بگو تو با شرایطتت که تازه خانوادتم نمی دونن می تونی ازدواج سنتی کنی) بالاخره بیشتر از چند ساله رابطه داشتی ظاهر بدنت تغییر کرده 

هر چیم می گفتیم برو دکتر برای اعصابت آب تو هاون کوبیدن بود دو تا کاربری داشت ترکید الان نمی دونم بازم هست یا نه

سلام عزیزم گفتین منو میشناسین درسته؟

والا بچه هاصداتون کردن چرا تاپیک بسته شد

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶