2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم مردا اینجورین .من شوهرم نگام کنه باردار میشم.فکر کن بعد دو ماه بعد اقدام بهم میگفت نازا شد ...

من همون ماه شوهرم گفت بدبخت دیگه دکتر نرو بچه دار نمیشی که ای وی افم جواب داد شدم  حالا بهش میگم  خجالت میکشه  گفتم تو طعنه من زدی دلم شکست خدا صدای شکستن دلمو شنید بهم رحم کرد

من همون ماه شوهرم گفت بدبخت دیگه دکتر نرو بچه دار نمیشی که ای وی افم جواب داد شدم  حالا بهش میگ ...

😂😂😂طعنه که میزنن خدا زودتر جوابتو میده

.سر بچه اولم هم ۳ ماه اقدام بودم میگفت مامانت نازایی بهم داده منم تا خونه گریه کردم از پیش دکتر اومدیم من زیر دلم تیر میکشید واسه بارداری بود نمیدونستم دکتر بی دانش گفت تخمک گذاری نداری دردت برا اونه اومدم به شوهرم گفتم اینو بهم گفت خلاصه دلم شکست و گریه کردم برام قرص نوشت گفت روز ۵ پریود بخور من پریود نشدم باردار بودم دخترم به دنیا اوردم.بهش میگم میگه شوخی کردم بخدا میگم دلم شکست این چه شوخی بود

😂😂😂طعنه که میزنن خدا زودتر جوابتو میده .سر بچه اولم هم ۳ ماه اقدام بودم میگفت مامانت نازایی بهم ...

منم خیلی دلم شکسته ولی چرا اثر نمیکنه این دلشکستنا😂😂😂😂😂 فک کنم از این به بعد هرکی زخم زبون زد باید بشینم خودما تیکه پاره کنم یه شبانه روز زاار بزنم تا خدا ببینه