2777
2789
نه قرص اووبوست هم داده بود ک اونو خوردم برای تقویت تخمکه

منم دارم اووبوست میخورم ماه دیگه باید لتروزول بخورم پناه برخدا کاش همین ماه بشه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
ضخامت آندومترم مهمه فقط فولیکول مهم نیست وقتی رفتین دکتر بپرسین که چنده چون دکترا خیلی توجه نمیکنن

مال من قبلش دارو خوردم تو روز سوم س بود دکتر گفت خوبه بعد لتروزول داد ولی باز پری شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شما چقد گذشته منی    ان شاالا مث من بچه دار میشی روزگارت عوض میشه  من الان بع ...

انشاالله خدا ب همه منتظرا بده دخترت کوچولوتم حفظ کنه ،من حتی شبا همش میگم خدایا یعنی میشد الان بچه داشتم تا صب نمیزاشت بخابم 😅😅😅 

خدارو صد هزار مرتبه شکر اول به خاطر اینکه مامان شدی دوم ب خاطر اینکه مامانِ دختر کوچولو شدی، از زخم ...

الان بغض کردم اشکم داره میریزه  من خیلی زجر کشیدم 

مثلا جاریم حامله بود پدر شوهرم فوت شد بعد جاریم داشت چای میداد شوهرش اومد حلو در باصدای بلند توی اون جمع داد زد خطاب به من گفت فلانی چراتو نشستی زن من با این وضعش چای بریزه در صورتی که خدا شاهده ۷ یا ۸نفر دیگه بودن که میتونست به اونا بگه  بعد همین جاریم حامله بود همه خانه مادر شوهرم بودیم برادر شوهرم داشت براش لقمه میگرفت من چای میخوردم به شوهرم گفتم قندون بده جلو همه بهم گفت عقده داری عقده ایی 😔😔😔

الان بغض کردم اشکم داره میریزه  من خیلی زجر کشیدم  مثلا جاریم حامله بود پدر شوهرم فوت شد ...

😔😔😔😔😔 بمیرم واسه دلت بهش فکر نکن دیگه گذشته ولی اینو بدون از ما شاید بگذره بعد چند سال یادمون بره ولی از خدا نمیگذره مطمئن باش یه جایی جواب قلب شکستتو میده

فقط قرص اووبوست خورده بودم چطور؟؟

قرص اووبوست رو از چندم سیکل خوردی ؟؟

من روز ۱۱ رفتم سونو بهم داد ازهمون روزم شروع کردم ب خوردن فولیکولت خیلی خوبه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
الان بغض کردم اشکم داره میریزه  من خیلی زجر کشیدم  مثلا جاریم حامله بود پدر شوهرم فوت شد ...

آخی عزیزم مردا اینجورین .من شوهرم نگام کنه باردار میشم.فکر کن بعد دو ماه بعد اقدام بهم میگفت نازا شدی😐😐ماه بعد باردار شدم بهش نگفتم تا ۱۲ هفته این میگفت بیا همه باردار شدن جز تو نمیدونست من ۳ ماهمه😂😂

😔😔😔😔😔 بمیرم واسه دلت بهش فکر نکن دیگه گذشته ولی اینو بدون از ما شاید بگذره بعد چند سال یادمون ب ...

دور از جونت  امیدوارم خدا عوض اینهمه سختی کشیدیم بهمون بچه های سالم صالح زیادی بده😍😍