2777
2789
عنوان

پيام هاي ني ني سايت

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 41 پست
دکتر گفت لب شکری نیست من زدم نت ترسیدم

خب خداروشكر ، اصلا سرچ نكن توى اين دوران كه سم خالصه واست

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام انارصورتی جان چه خبر خوبی کم پیدایی؟

سلام عزيزم خوبي مامانت چطورن؟ 

تو روضه ياد بچه هاي ني ني سايت كردم ، گفتم بيام يه سر اينجا بزنم بعد مدت ها كه ديدم پيام دادي😍

چه خبرا عزيزم؟ 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزيزم خوبي مامانت چطورن؟  تو روضه ياد بچه هاي ني ني سايت كردم ، گفتم بيام يه سر اينجا بزن ...

خداروشکر خوبیم ممنون عزیزم ک بیادمونی🙏

خیلی دعا کن برامون مامانم هردوماه چکاب میشه ک زبونم لال اون کوفتی برگشت نکنه  هروقت نوبت چکابش میشه فکر و ذهن و خواب و همه بهم میریزه اصلا دیونه میشم🥲

تو چه خبر؟

منتظر بودم امسال هم تاپیک ذکر یونسیه بزنی💚

خداروشکر خوبیم ممنون عزیزم ک بیادمونی🙏 خیلی دعا کن برامون مامانم هردوماه چکاب میشه ک زبونم لال اون ...

دلم روشنه كه اصلا برنميگرده، توام مطمئن باش عزيزم ، اگه لايق باشم   دعاگوتون هستم گلم ، بعضي وقتا شده واسه خودت دعا نكردم از خودت يادم رفته ولي مامانت اصلا از يادم نميره عزيزم 😊

خودمم همچنان منتظر دادنامه ام كه بياد

ديگه كشش ندارم تاپيك بزنم 😅😂 خدايي وقتى فكرشو ميكنم چه همتى داشتم هر رووووووز ، اونم ٧٠٠٠ تا..... اوه اوه... خدايي خيلي سخته

دلم روشنه كه اصلا برنميگرده، توام مطمئن باش عزيزم ، اگه لايق باشم   دعاگوتون هستم گلم ، بع ...

الهی همه چیز بخیر و خوشی بگذره و دلت شاد بشه🤲

خودم مهم نیستم همینکه برا مامانم دعا میکنی یه دنیا ممنونتم❤️❤️

سلام انارجون  نمیدونم پیاممو ببینی یا نه التماس دعای مخصوص دارم  مامانم آی سی یو بستریه& ...

سلام عزيزم خوبي ؟ خدا بد نده چرااا؟؟  چيشده؟

الان بعد از مدت ها اومدم اينجا.

سلام انارجون  نمیدونم پیاممو ببینی یا نه التماس دعای مخصوص دارم  مامانم آی سی یو بستریه& ...

الان حالشون چطوره؟

سلام عزيزم خوبي ؟ خدا بد نده چرااا؟؟  چيشده؟ الان بعد از مدت ها اومدم اينجا.

از بعد روز مادر همش گیج بود و گاهی واضح نمیتونست صحبت کنه

بردمش دکتر آزمایش نوشت تا جواب آزمایش آماده شه ک بریم پیش دکتر 

دست و پای مامانم لمس شد و دکتر فک کرد سکته کرده 

بعداز چندروز بهتر نشد بردمش بیمارستان گفتن تو سرش توموره

عمل کردن دوشنبه هفته پیش 

الان حالشون چطوره؟

والا یه هفته س همه علائمش ثابته 

هوشیاری پایین و وضعیتش تغییری نکرده 

امشب دکتر کشیک گفته الحمدالله یکم ازون حالت ثابت دراومده 

بازم نظر قطعی رو باید دکتر خودش بده

توکل به خدا🙏

والا یه هفته س همه علائمش ثابته  هوشیاری پایین و وضعیتش تغییری نکرده  امشب دکتر کشیک ...

خيلي ناراحت شدم عزيزم، الان حالشون چطوره؟ بهتر شدن؟