2777
2789

پارتنر ندارم

تو قیافه گونمو خیلی دوست دارم

و طرز فکر ازادم برابری و استقلالا خانما خیلی متعقدم بهش

و دوسش دارم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایکم کنید  

پارتنر ندارم که چیزیمو دوست داشته باشه، حالم ندارم با کسی وارد رابطه بشم، من پشمامو هم حال ندارم بزنم چه برسه به رابطه عاشقانه

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

من به نظرم بزرگ ترین نقطه قوت خودم اینه که با تنهایی خودم حال میکنم یعنی خیلی بهتر بلدم تنهایی خوش بگذرونم تا با جمع 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
لایکم کنید     پارتنر ندارم که چیزیمو دوست داشته باشه، حالم ندارم با کسی وارد رابطه بشم، ...

وجه اشتراک زیادی باهات دارم 

مخصوصا با خوندن امضات

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
وجه اشتراک زیادی باهات دارم  مخصوصا با خوندن امضات

فداتم، شاید همزادمی🤓

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

اینکه غُد و لجباز نیستم

حرف رو همون موقع قبول میکنم و اجرا میکنم 

این ویژگی من رو همسرم خیلی دوست داشت و خودش هم همین جوری شده

مثلا امشب من دخترم خیلی شلوغ بودیم تلویزیون اهنگ گذاشته بود برای تولد امام رضا ما دست میزدیم با صدای بلند  کلی حرف داشتیم بعد شوهرم گفت بچه ها من سرم درد میکنه خیلی به سکوت نیاز دارم

همون موقع تلویزیون خاموش کردم ما هم ساکت رفتیم دنبال کارمون گفتم دخترم بیا بابا رو درک کنیم تا خستگیش در بره

حالا اگر یکی مثل مادر خودم بود تا الان داشتن دعوا میکردن که تو غلط کردی گفتی   

راستی اگر ظاهری بگم چشم و ابرو مشکی پوست نرم رو در من خیلی میپسنده

اشهد ان علی ولی الله

خودت با چی خودت حال میکنی؟

هیچی  

اینکه غُد و لجباز نیستم حرف رو همون موقع قبول میکنم و اجرا میکنم  این ویژگی من رو همسرم خیلی ...

چه اخلاق خوبی داری

من فک میکردم فقط پارتنر خودم پوستمو دوس داره همیشه فک میکردم فقط رنگ پوست میشه دوس داشت ولی همیشه بهم مبگه پوستت خیلی نرمه با اینکه من لاغرم تپلی نیستم که نرم باشم هبچوق نمیفهمم منظورش چیه