2777
2789

تو رو خدا تبلیغاتیا نیان

چطور و چند ماه طول کشید، بچه تون چند ماهه بود و دقیق چیکار کردین؟ من ویس هاشو گوش دادم ولی خیلی گنگ و مبهم بود برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشخيص اوتيسم بچه تون قطعيه ؟ 

چند سالشه ؟ 

بعد در چه حد ؟ 

اول كه اصلاح تغذيه داشته باش ،يعنى طب سنتى برو ،نميگم داروهاى سنتى خوب ميكنه و هى برو و پيگير باش ،ازشون ى دستور غذايى بگير براى بچه ات 

بعد اگر سن پايين درمان شروع بشه احتمال نتيجه گيرى بيشتر ،و خوب از توانبخشيا بايد كمك بگيرى،بچه اوتيسم بر حسب مشكل به گفتار درمان ،كار درمان ،و …نياز داره  

نميدونم روش ايشون چيه 

تشخيص اوتيسم بچه تون قطعيه ؟  چند سالشه ؟  بعد در چه حد ؟  اول كه اصلاح تغذيه داشت ...

هر جا یه چیز میگن راجع به اتیسم بودنش، چند تا از علائم رو داره، دو سال گفتار درمانی و کار درمانی بردم، گفتارش الان خوبه، مشکل نقص توجه داره، این روانشناس میگن مجازی قطع شه و به بچه اعتماد کنید مغزش خودش ترمیم میشه، توانبخشی هم قطع شه، نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه

تشخيص اوتيسم بچه تون قطعيه ؟  چند سالشه ؟  بعد در چه حد ؟  اول كه اصلاح تغذيه داشت ...

تقریبا ۶ سال، پسرم سنجش قبول شد و می‌ره اول امسال ، میخواستم براش مربی سایه بگیرم ولی ظاهراً با روش این روانشناس در تضاده مربی سایه، از دستیارشون پرسیدم مربی سایه بگیرم یا اصلا مدرسه رو در جریان مشکل بذارم، جواب ندادن

تقریبا ۶ سال، پسرم سنجش قبول شد و می‌ره اول امسال ، میخواستم براش مربی سایه بگیرم ولی ظاهراً با روش ...

من پزشكم عزيزم در حد اطلاع و واحدهاى روانشناسى كه خوندم راهنماييت ميكنم 

به نظر من وقتى سنجش قبول شده پس ميتونه با كمك شما گليم  خودشو از آب بكشه بيرون 

شما نسبت به مادرهاى ديگه بايد تلاش بيشترى كنى ،نا اميد نشو نه اينكه بچه ى چيزى رو ياد نگرفت سريع جا بزنى 

دو ماه تلاشت رو كن ببين چى ميشه اگه اصلا نشد  ،در مرحله بعدى مربى بگير 

جدا از درس و مدرسه خودت خيلى باهاش كار كن 

در حيطه رفتارى كه ضعيف تمرين كنيد ،مثلا اگه با بچه ها ارتباط نميگيره ببرش جايى كه با بچه ها ريز ريز بازى كنه  مثلا مسجد ببر ،پارك ببر ،خونه دوستان ،اگه بتونه ى ورزشى كنه خيلى براش خوبه و به رشد مغزش و رفتاراش كمك ميكنه ،خصوصا بازى گروهى مثلا فوتبال ثبت نام كن همين پاس دادن و گرفتن موجب رشد مغز بچه اوتيسم ميشه ،

تلويزيون و بازيهاى رايانه اى اصلا براشون خوب نيست و تمركزشون رو كم ميكنه 

بعد خودت باهاش بازى كن بهش نقشاى مختلف بده مثلا بگو تو مغازه دارى ،تو آتش نشانى و اينا ،

اين بچه ها معمولا شوخى رو متوجه نميشن باهاش وقتى خودتون دوتايى هستين شوخى كن 

حتما بهش ضرب المثل ياد بده ،مفاهيم ضرب المثل ها براش خوبه 

كتاب بخون براش ،قصه هاى پيامبرا رو براش بگو و ازش بخواه بعد از ده بار شنيدن ى قصه برا شما تعريف كنه ،پازل درست كنه ،با خاك بازى كنه و چيزى درست كنه ، كار دستى درست كنيد ،حيوان خانگى داشته باشين مثلا ى جوجه،مسئوليت جوجه رو بده به بچه ،بهش آب و غذا بده ،

وقتى ميبريش حمام حتما با نظارت خودت،حمام كنه ،كمك كن كار شخصيش رو خودش انجام بده ،تو كارهاى خونه بهش مسئوليت بده 

ميرى مغازه بيرون سوپر ماركت وايستا بگو برو برا خودت با اين پول خوراكى كه دوست دارى بخر 

نميدونم چيا بلد؟  ،ولى رنگا ،اعداد ،شعر ،سوره هاى كوچيك قرانى ،١٢ امام اينا رو باهم حفظ كنيد 

خيلى توضيح دادم اميدوارم متوجه منظورم شده باشى 

براى اينكه بتونه درس بخونه مغزش بايد با تمرينات مختلف رشد كنه اگر شما فقط تمركز روى درسهاى مدرسه كنيد و بذارى مدرسه بره و با درسهاى مدرسه پيش بريد نتيجه نميگيريد  

اگه زحمت بكشى اينطورى بهت قول ميدم در عرض دو سال حتى از بچه هاى معمولى جلوتر 

فقط وقت بذار و از الان كه چهارماه تا مدرسه مونده شروع كن 

هر جا یه چیز میگن راجع به اتیسم بودنش، چند تا از علائم رو داره، دو سال گفتار درمانی و کار درمانی برد ...

اقدامات توانبخشى براى بچه ها اصلا ضرر نداره ،شايد نبردن پيش توانبخشى ضرر داشته باشه ولى بردنش هيچ اشكالى به وجود نمياره 

شما مادرى اگه مشكل مالى ندارين تا جايى كه متوجه بهتر شدن اوضاع بچه تون شدين ادامه بدين و بهترين كس خود شما هستى كه بگى مثلا كار درمانى براش خوب بوده يا نه ،

اگرم سخته با مشكل دارين براى جلسات توانبخشى كارهايى كه گفتم رو انجام بدين واقعا براتون نتيجه بخش انشالله 

اقدامات توانبخشى براى بچه ها اصلا ضرر نداره ،شايد نبردن پيش توانبخشى ضرر داشته باشه ولى بردنش هيچ اش ...

ممنونم ازتون

پسرم تو انجام دادن کارای خودش مشکلی نداره، شوخی رو متوجه میشه ،احساسات رو درک میکنه، تنها مشکل اینه وقتی باهاش حرف میزنم اکثر اوقات تو دنیای خودشه، یا اگه تو جمع باشه کنترل هیجان خودشو از دست میده، کاردرمانی هم بردم مفید بود ولی پسرم دوست نداشت، با زور میبردمش، این روانشناسی هم میگه کاردرمانی باعث افزایش استرس میشه و استرس عامل اصلی نقص توجهه، پسرم خیلی زیاد استرس داره، همش نگران اینه نکنه من ناراحت بشم، یه کاری کنه فورا ازم می پرسه این کار بد بود یا خوب

ممنون از راهنمایی هاتون

ممنونم ازتون پسرم تو انجام دادن کارای خودش مشکلی نداره، شوخی رو متوجه میشه ،احساسات رو درک میکنه، ت ...

پس وقتى دوست نداره به نظر خود شما مفيد نيست براش ديگه نبرش ،اين موارد از فرد به فرد ديگه فرق ميكنه 

با توصيفاتى كه شما ميكنيد فكر نميكنم اوتيسم باشه يا اگر باشه خيلى خفيف هست 

تلويزيون و بازى هاى كامپيوترى بيشتر بچه رو تو عالم خودش ميبره و توجه اش رو پايين مياره 

بعد براى اينكه استرس داره شما ناراحت شيد مرتب تو جمع ازش تعريف كنيد مرتب وقتى تنها هستين بگو من بهت افتخار ميكنم از خصوصيات خوبش تعريف كن و اعتماد به نفسش رو ببر بالا ،

بازيهاى افزايش  توجه افزايش تمركز داريم اونا رو تو خونه با هم انجام بدين

با خصوصياتى كه ازش ميگى گرفتن مربى فقط باعث كاهش اعتماد به نفسش ميشه ،و فكر نميكنم بهتون كمكى كنه 

موفق باشى مادر مهربون 🌹