2777
2789
عنوان

کسی تا حالا از روش دکتر ولا موسوی بچه‌ش درمان شد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3819 بازدید | 49 پست
دختر منم حرف میزنه. ولی کامل حرف نمیزنه نسبت به هم سن وسالاش عقبه. ۵سالشه. من از تقریبا شش ماه موبای ...

نگران حرف زدنش نباش، پسرم پارسال تا امسال خیلیییی حرف زدنش بهتر شد اصلا ۶ ماه پیش تا حالا کلی فرق کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید خدا خوب میشن، به بچه شما هم برچسب اتیسم زده بودن؟

بله .انشاا.. تو گفتار درمانی میگفتن تقلید نمیکنه بعد دو،جلسه گفتن. در حالیکه این از،بچگی چون دائم با موبایل بود همه جای موبایل و بلد بود،از دست ما،دیده بود این،تقلید،نیست پس چیه؟ این مراکز واقعا شورشو درآوردن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سلام عزیزم شمابچتون الان حرف میزنه؟

سلام عزیزم

بله، کاملا حرف میزنه، فقط تو تلفظ بعضی حروف مشکل داره، اگه ازش یه سوالی بپرسم هم اغلب حواسش نیست که جواب بده، اگه حواسش باشه جواب میده، یعنی تو حرف زدن مشکل نداره، تو توجه و تمرکز  ضعف داره

سلام عزیزم من بچم حرف نمیزنه بچتون گفتار درمان رفت برا حرف؟؟درکش از اول خوب بود یا به مرور خوب شد؟میشه راهنماییم کنین کجا بردین بچتونو

خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍
سلام عزیزم من بچم حرف نمیزنه بچتون گفتار درمان رفت برا حرف؟؟درکش از اول خوب بود یا به مرور خوب شد؟می ...

سلام عزیزم

بچه من الان ۷ سالشه، بله کامل حر ف می‌کنه

من بابل بردم کلینیک فرزندان خورشید

هیچیکاردرمانی رو قطع کردمولی هیچ تغییری ندیدمتو ویس هاشو میگه زمان طلایی الکیه و فلانولی پسر من سه م ...

سلام دوست من

شما با قطع گفتار درمانی و کار درمانی بهتر شدن بچتون؟

به نظرم ولاء موسوی سعی میکنه بگه بچه ها همینن و باهاش کنار بیاین درسته؟

یا اینکه نه خیلی حال بچتون خوب شد بعد از قطع دیجیتال و گفتار و اینا؟ممنون میشم جواب بدین بهم

کاملا مشکل بچه رو شرح دادین که اجازه دادن؟

با مدیر صحبت کردم، نه با جزییات 

گفت اینجا تو مدرسه ما از این موردها زیاد داریم، با معلمش صحبت کرد و پارسال که کلاس اول بود حدود یه ماه تنها رفت سر کلاس ولی گوش نمی‌داد و معلمش اجازه داد که سر کلاسش بشینم باهاش. البته از نظر روحی خیلی بهم سخت گذشت ولی خدارو شکر گذشت، الان تنها می‌ره

با مدیر صحبت کردم، نه با جزییات گفت اینجا تو مدرسه ما از این موردها زیاد داریم، با معلمش صحبت کرد و ...

خدا رو شکر. کاش واسه دختر منم این مشکلات حل بشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم