2777
2789
عنوان

کسی تا حالا از روش دکتر ولا موسوی بچه‌ش درمان شد؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3827 بازدید | 49 پست
عزیزم چکار کردین شما...بمنم اینارو گف

هیچی

کاردرمانی رو قطع کردم

ولی هیچ تغییری ندیدم

تو ویس هاشو میگه زمان طلایی الکیه و فلان

ولی پسر من سه ماه دیگه باید مدرسه بره و با این شرایط نمیشه مدرسه بره، زمان خیلی برام مهمه، عملا دو ماه رفت ولی هیچ تغییری ایجاد نشد، شما هم روشش رو اجرا کردین تغییری دیدین؟

هیچی کاردرمانی رو قطع کردم ولی هیچ تغییری ندیدم تو ویس هاشو میگه زمان طلایی الکیه و فلان ولی پسر ...

عزیزم من فعلا ویس هاش رو گوش کردم تا ببینم بقیه داستان چی میشه..من پسرم چهارسالش کامل شد تازه.اما کاردرمانی و گفتارشو حذف نکردم چون بنظرم تو سه جلسه ای ک دارم میبرم ب نسبت پیشرفت خوبی داشته.

شاملو یجا ب آیدا میگه:💕باید ماند و ب تو ثابت کرد ک با موی سفید هم زیبایی!...😍ب همین قشنگی(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من فعلا ویس هاش رو گوش کردم تا ببینم بقیه داستان چی میشه..من پسرم چهارسالش کامل شد تازه.اما کا ...

منم ویس هاشو گوش دادم

دیروز تو یکی از ویس ها میگفت خود کاردرمانی باعث بروز یا تشدید علائم اوتیسم میشه

بنظرم درست میگه، من اولین جلسه ارزیابی که پسرم رو بردم گفتن اتیسم نیست و احتمالش خیلی کمه بذار چند جلسه کاردرمانی بیاد بعد بهتر تشخیص بدیم، بعد شیش ماه کاردرمانی دوباره بردم گفتن تو طیفه، پسرم اونموقع صدا در آوردن های الکی، خنده الکی و اینا نداشت ولی بعد کاردرمانی این رفتارها شروع شد

عزیزم من فعلا ویس هاش رو گوش کردم تا ببینم بقیه داستان چی میشه..من پسرم چهارسالش کامل شد تازه.اما کا ...

امروز با خودم تصمیم گرفتم دیگه نقص های پسرم رو نبینم، بیشتر روی خوبی هاش تمرکز کنم و دیدم واقعا چقدر پسرم حُسن ها داره که من حواسم نیست

الان تو تاپیکتون دیدم، شما مازندرانی هستین؟ ساری نوبت روانپزشکی گرفتین؟

بله عزیزم...شما اهل کجایین

شاملو یجا ب آیدا میگه:💕باید ماند و ب تو ثابت کرد ک با موی سفید هم زیبایی!...😍ب همین قشنگی(:
دکتر فرنیا...شهریور نوبت دادن شما چطور

من دو سال قبل از  دکتر فرنیا نوبت گرفتم و چند بار دیگه هم مراجعه داشتم، آخرین باری که رفتم هنوز تشخیص نداشته بودن و کاردرمانی و گفتار تجویز کردن و داروی ریسپریدون و ریتالین دادن که من دو سه هفته دادم و دیگه ندادم

من دو سال قبل از  دکتر فرنیا نوبت گرفتم و چند بار دیگه هم مراجعه داشتم، آخرین باری که رفتم هنوز ...

دارو اثر داشت؟؟؟چرا قط کردین؟

دارو اثر داشت؟؟؟چرا قط کردین؟

ریسپریدون داد گفت هر وقت لجبازی داره بده که اونموقع پسرم لجبازی نداشت

ریتالین هم داد دو هفته دادم و میترسیدم از عوارضش، تو اون دو هفته هم تغییری ندیدم

ریسپریدون داد گفت هر وقت لجبازی داره بده که اونموقع پسرم لجبازی نداشت ریتالین هم داد دو هفته دادم و ...

ریتارین یکی از دوستام داده بود می‌گفت توجهش عالی شده به نظرم نباید قطع می‌کردید دیگه اگه دکتر میبرید هرچی میده کامل بدید

عزیزم پسرتون کامل حرف میزنه؟ منم به روش دکتر موسوی میرم پیشرفتش خوب بوده ولی هنوز به هم سن و سالاش نرسیده. دستیارش میگفت تو مهد نگید مشکل داره

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عزیزم پسرتون کامل حرف میزنه؟ منم به روش دکتر موسوی میرم پیشرفتش خوب بوده ولی هنوز به هم سن و سالاش ن ...

بله حرف میزنه، چند سالشه؟

پسرم قبل اینکه دکتر موسوی رو بشناسم حرف میزد، الان کلاس اوله، توجهش پایینه، معلم گفت از پسش بر نمیاد و من همراهش میرم تو کلاس میشینم

بله حرف میزنه، چند سالشه؟ پسرم قبل اینکه دکتر موسوی رو بشناسم حرف میزد، الان کلاس اوله، توجهش پایین ...

دختر منم حرف میزنه. ولی کامل حرف نمیزنه نسبت به هم سن وسالاش عقبه. ۵سالشه. من از تقریبا شش ماه موبایل و حدف کردم. قبلا کلا با،موبایل، بود

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم