2777
2789
عنوان

کار رنگ مو _رنگ‌کار ها بیان

67 بازدید | 10 پست

به نظرتون کار رنگ‌مو همونقدر که وقت میذاری درآمدش میصرفه؟ 

آموزش دیدن تو آموزشگاه بهتره یا تو سالن‌ها؟ 

به اینکار علاقه دارم و هم اینکه به درآمد نیاز دارم واقعا 

به نظرتون خوبه برم؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درآمدش خیلی خوبه برو پیش کسی که تخصصی بهت یاد بده درسته یکم خرج داره ولی می ارزه

شما خودت تو این کاری؟ 

ببین من چون باید درس بخونم در نتیجه نمیتونم تموم روز رو کار کنم به نظرت اینجوری بازم میصرفه؟ 

از یه طرف میترسم نتونم مشتری جذب کنم بعد هم هزینه کردم هم درآمدی نداشتم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت تو این کاری؟  ببین من چون باید درس بخونم در نتیجه نمیتونم تموم روز رو کار کنم به نظرت ...

نه من تو اینکار نیستم خواهرم تو این کاره  عزیزم از روز اول قرار نیس کار کنی ۱ سال فقط آموزش و تمرین میخواد بعد کم کم نمونه کار بذاری پیج اینستا بزنی کم کم پیشرفت کنی جذب کار شی به درامد برسی

[QUOTE=293319530]نه من تو اینکار نیستم خواهرم تو این کاره  عزیزم از روز اول قرار نیس کار کنی ۱ سال فقط آموزش و ت ...[/QUOTE

آها بعد خواهرتون آموزشگاه آموزش دیده یا تو سالن‌ها؟ 

به نظرم اگه تو سالن آموزش ببینم بهتر باشه چوم هم دستیارم هم آموزش میبینم تجربه‌ام زیاد میشه 

از اول بفکر درامد نباش ببین واقعا علاقه داری برو سختی درپیش داری ممکنه ۱سال به درامد نرسی 

واقعا به رنگ مو علاقه دارم ولی از طرفی هم واقعا به پول نیاز دارم 

اینم میدونی دیگه برا اموزش و خرید مواد حداقل ۴۰ تومن پول میخوای

ممنون از کمکت❤️

اینم میدونی دیگه برا اموزش و خرید مواد حداقل ۴۰ تومن پول میخوای

اگه خواهرت پیج اینستا داره

پیجشو لطف می‌کنی؟