2777
2789
عنوان

پیشنهاد کسب درآمد

149 بازدید | 27 پست

دوستان برای رفتن به کلاس‌های کنکورم به پول نیاز دارم که خانواده توانایی پرداخت رو نداره

شما یه کار مجازی که درآمد قابل قبولی داشته باشه سراغ ندارید؟ 

نمیخوام حضوری باشه که بتونم درس بخونم خیلی بهش نیاز دارم

حالا اگه کار حضوری هم سراغ داشتید بگید شاید با شرایطم اوکی بود

درواقع ازتون نظر میخوام که ببینم چه کاری خوبه برم سمتش با توجه به سن کمم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب تست داری گلم؟ 

عموما کفایت می‌کنه بنظرم اگه خیلی مشکل داشتی برای یکی دو تا از دروس برو کلاس 

چون آخه سال کنکور سخته یکم مخصوصا اگه دانش آموز باشی 

در کنارش هم آزمونهای مختلف بزن 🌸

شما زمان کلاس کنکور و کارتونو درس بخونید قطعا موفق تر خواهید بود

دوست عزیز رشته‌ای که میخوام کنکور بدم موسیقیه باید یه ساز رو بلد باشم بزنم و به تئوری موسیقی مسلط باشم که بدون آموزش قطعا نمیتونم مجبورم برم کلاس 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کتاب تست داری گلم؟  عموما کفایت می‌کنه بنظرم اگه خیلی مشکل داشتی برای یکی دو تا از دروس برو کل ...

رشته‌ای که میخوام کنکور بدم موسیقیه که آزمون عملی داره باید برم کلاس 

رشته‌ای که میخوام کنکور بدم موسیقیه که آزمون عملی داره باید برم کلاس  

الان نت پر از آموزشه آنلاین و رایگان موسیقیه 

اگر سازتو داری تمرین کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم تریکو بباف بفروش خیلی خوبع من میبافم خودم

درآمدش حدودا چقدره؟ 

بعد راه فروشتون چیه؟ 

الان نت پر از آموزشه آنلاین و رایگان موسیقیه 

عزیزم کلا بیشتر چندتا دانشگاه تو ایران رشته موسیقی رو ندارن بعدشم کلا کنکور رقابت سختیه با آموزش مجازی فکر نکنم بتونم به نتیجه قابل قبولی برسم نیازه یه استاد باشه ایرادات رو بگیره و درضمن خود ساز هم قیمتش کم نیست که باید داشته باشم

میگی کلاس کنکور میخام برم مگه کنکور عملی هم داریم

بله موسیقی آزمون عملی داره 

درسته ببخشید گلم فکر کردم رشته تون ریاضی یا تجربیه

رشته‌ام تجربیه ولی میخوام کنکور هنر بدم

اگه از اول رشته‌ام موسیقی بود الان احتمالا اینقدر مشکل نداشتم