2777
2789
عنوان

من مذهبی نیستم ولی سوال دارم در مورد نگاه دین به بچه آوردن از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اون که خیلی وقته برداشته شده چون ارث نمیبرن چیزی بهشون نمیرسه جز یک سوم اموال که وصیت میکنن ...

نه عزیزم

اشتباه میکنی

همین دیروز دوتا مورد داشتم و اینکه من در این زمینه کار میکنم و اطلاعاتم بیشتره باید به نام بشه

البته استان به استان فرق میکنه 

ولی در تهران و شهرهای بزرگ همینه 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
نمیدونم بهشون که اینطوری گفته بودن چون من باردار بودم اون موقعه جاریم بهم گفت بهش شیر میدی محرم شه ن ...

ببین پسرباشه خاله شیرمیده که میشه مادرش و اون خانم که به سرپرستی میخاد بگیره دراصل میشه خالش ومحرمش میشه دختر هم باشه عمه شیرمیده و اون اقا میشه داییش وبهش محرم میشه

اینا رو از کجا میاری مرده شور این احکام دست و پاگیرو ببرن حالم بد شد 

متاسفانه من در نمیارم 

اینا رو خیلی ها انجام میدند من اعتقاد ندارم

ولی انجام میدند مردم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
یا اگر دختر بود به عقد پدر پسر دررمیارند

عقد نه صیغه محرمیته که اونم وقتی به سن ازدواج رسیدن و خواستن ازدواج کنن باید برن باطلش کنن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عقد نه صیغه محرمیته که اونم وقتی به سن ازدواج رسیدن و خواستن ازدواج کنن باید برن باطلش کنن

بله شما درست میگی

ولی همون روز هم میتونه ببخشه

انقددرر متنفرم از این احکام

نه عزیزم اشتباه میکنی همین دیروز دوتا مورد داشتم و اینکه من در این زمینه کار میکنم و اطلاعاتم بیشت ...

ما تهرانیم ۶سال پیش که بچه رو اوردن فقط یک سوم اموالو تو وصیت براش نوشتن 

اینا چون ارث نمیبرن قانونی دیگه خونه و ... به نامشون نمیزنن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه با شیر دادن محرم میشه اگر پسر گرفتین و خودتون شیر نداشتین اگر خواهرتون بهش شیر بده، شما میشین خالش و بهش محرم میده یا اگر دختر گرفتین عمه شیرش بده به همسرتون محرم میشه

ولی برای دختر بچه هایی که شیر خوار نیستن و بزرگترن، صیغه  بین بچه و پدر بزرگ پدری خونده میشه و بچه چون حکم مادر پیدا میکنه به پدر محرم میشه 

من خودم چون میخواستم بچه از پرورشگاه بیارم زباد تحقیق کردم 

همین راه حل صیغه با پدربزرگ به نظرم بد نبود، یه صیغه الکی و صوری میخونی (مثلا صیغه یک ساعته) و بچه رو بر میداری میبری و تموم

ما تهرانیم ۶سال پیش که بچه رو اوردن فقط یک سوم اموالو تو وصیت براش نوشتن  اینا چون ارث نمیبرن ...

اشتباه میکنی عزیزم 

وصیت که اصلا بهزیستی قبول نمیکنه

چون ممکنه همه رو بفروشند بهزیستی میگه برو به نام بزن و قرار دفترخانه روهم میذاره قانونی و درستش اینه نه وصیت اشتباه میکنی

بله شما درست میگی ولی همون روز هم میتونه ببخشه انقددرر متنفرم از این احکام

والا خارجیام میرن بچه میارن بدون دردسر بزرگ میکنن اینجا هزارتا عیب و ایراد و قانون و کوفت و زهرمار داره