2777
2789
عنوان

من مذهبی نیستم ولی سوال دارم در مورد نگاه دین به بچه آوردن از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 108 پست
چه عجیب

انقدر عجایب من دیدم

دلم مبخواد این بچه ها تو ایران نمونند برند خارج 

با خانواده جدید خارجی شون

فقط یک مورد. تونستم اوکی کنم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
انقدر عجایب من دیدم دلم مبخواد این بچه ها تو ایران نمونند برند خارج  با خانواده جدید خارجی شو ...

🥲😂

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف بچه رو پس آورده چرا این شکلیه گوشش حالا گوش نرمال. ها بهش گفتم تو خودت چه شکلی ای اخه

وای چه بیخود شما تو پرورشگاه کار میکنین؟بمیرم واسه بچه م همسایه مون ی بچه آورد انقد عاشقشن رو سرشون میزارن بچه رو

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
من برادر بزرگم‌میشه پسر خالم در کوچیکی مادرش فوت کرد مامانم بزرگ کرد یه خواستگار داشتم میگفت باید ج ...

باید یا۱۵فک‌میکنم روزکامل یا۶ماه کامل هم نباشه اشکال نداره شیرخورده باشه تامحرم بشع

از بعضی احکام فکر کنم خود خداهم خندش بگیره! بچه رو عقد کنی!!!!!!!!!

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !