2777
2789
عنوان

من مذهبی نیستم ولی سوال دارم در مورد نگاه دین به بچه آوردن از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 108 پست
اشتباه میکنی عزیزم  وصیت که اصلا بهزیستی قبول نمیکنه چون ممکنه همه رو بفروشند بهزیستی میگه بر ...

نمیدونم عزیزم منم اینو ازشون شنیدم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خارجیام میرن بچه میارن بدون دردسر بزرگ میکنن اینجا هزارتا عیب و ایراد و قانون و کوفت و زهرمار د ...

انقدر دوست دارم بچه های تد ایران برند خارج

شده بچه رو گرفتند بعد دوسال رفتند خارج ولی امکانش نیست از،خارج بیاند ببرند

درحالی که تو هند و...امکانش هست

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
ببین پسرباشه خاله شیرمیده که میشه مادرش و اون خانم که به سرپرستی میخاد بگیره دراصل میشه خالش ومحرمش ...

اها من نمیدونم راستش 

جاریم اینطوری بهم میگفت که اونم قسمت نشد شیر بدم بهش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نمیدونم عزیزم منم اینو ازشون شنیدم 

اصلا من با ارث نبردنشون مشکل دارم

خیلی قوانین دست و پاگیری داریم 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
اصلا من با ارث نبردنشون مشکل دارم خیلی قوانین دست و پاگیری داریم 

اره گناه دارن اومدیم و خونواده جدید نخواستنش بعد تکلیفشون چی میشه اخه

حضرت محمد ص فرمودن: بهترین خانه مسلمانان آن منزلی  است که در آن یتیمی زندگی کند و با وی به نیکی رفتار شود و بدترین منزل ها آن خانه ای است که در آن به یتیمی اهانت گردد

سپس فرمودن ( من و کسیکه یتیمی را سرپرستی نماید با هم در بهشت خواهیم بود)

اره گناه دارن اومدیم و خونواده جدید نخواستنش بعد تکلیفشون چی میشه اخه

برمی‌گردند به بهزیستی و وای چه صربه هایی میخورند

دختر ۱۶ساله رو بعد۷سال برگردانند که چرا این میخواد روتین پوستی داشته باشه ببخشید ها ببخشید مثل مادر ژنتیکیش.....هست درحالی که از مادرش هیچ اطلاعاتی نبود

بچه برگشته همش فکر خودکشی

یا سر شیطنت های بچگی برمی‌گردانند بچه رو

یا میگند دختره می‌ترسیم بزرگ شده خوشگل شده شوهرمون رو از راه به در کنه

حرص میخورم من

برمی‌گردند به بهزیستی و وای چه صربه هایی میخورند دختر ۱۶ساله رو بعد۷سال برگردانند که چرا این میخواد ...

یا خدا چه وحشتناک 

چطور دلشون میاد 

جاری منم زیاد دلش با این بچه نیست 

رفته عمل کرده خودش بچه بیاره هممون میترسیم بچه دار شه اینو برگردونه

منم قصدشو‌داشتم ولی انگاری پشیمون شدم با خوندن کامنتا

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یا خدا چه وحشتناک  چطور دلشون میاد  جاری منم زیاد دلش با این بچه نیست  رفته عمل کر ...

خیلی بده

ای وای

چه عجیبه ولی 

خیلی بده ای وای چه عجیبه ولی 

باورت نمیشه بچه مریض شده بود واقعا در حد مردن بود تب و لرز و ... بچه رو گذاشت خونه مادرشوهرم رفت یونان گردش این یه نمونه کارشه

باورت نمیشه بچه مریض شده بود واقعا در حد مردن بود تب و لرز و ... بچه رو گذاشت خونه مادرشوهرم رفت یون ...

خیلی بی رحمه

بچه چه گناهی کرده اخه

از چی پشیمون شدی خوشگلم

اینکه باید مالی بنامش باشه که نداریم فعلا

و شیطنتای مربوط به سن‌نوجوانی

من دختر دارم میخواستم ی دختر بیارم خیلی روی تربیت حساسم و بخاطر همین دیگه قصد بچه اوردن ندارم اما بخاطر ثوابش دوست‌ داشتم سرپرستی رو‌قبول‌کنم ولی خیلی سخته

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚