2777
2789
عنوان

من مذهبی نیستم ولی سوال دارم در مورد نگاه دین به بچه آوردن از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 108 پست

من در این حد میدونم ک حتما باید محرمیت بین دختر بچه و پدر خونده بشه

من این عشقی که توی سینه دارم میپرستم💞به دنیایی نمیدم لحظه ای که با تو هستم💋 گریزلی صاب نقل🐰❤️ درباره رژیم فستینگ سوالی داری از من بپرس🍓
فک نکنم نگاه خاصی داشته باشن...ولی ی سوال چیکار میکنن بچه محرم بشه ب مادر یا پدر جدیدش؟

یا براشون مهم نیست و محرم نمیکنن 

یا باید یکی از اعضای خانواده که شیرخواره داره بهش شیر بده عمه خاله زن عمو زن دایی 

یا باید به پدربزرگش ( پدر پدری ) محرم شه یا با پدرخواندش صیغه محرمیت میخونن 

جاری من از پرورشگاه اورده چون براشون مهم نبود محرم نکردن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد بجز ثواب نیس  ینی اصلا حد و حساب نداره  یه بچه معصوم رو امیدواری میدی صاحب پدر ...

دقیقا ... ما همسایمون ۱۵ سال بعد از ازدواجشون بچه دار نشدن یه پسر از یتیم خونه به سرپرستی گرفتن سال بعدش خدا بهشون یه دختر داد اینقدر ثواب داره که نگو خدا درای رحمتش رو به روی همچین آدمایی باز میکنه

وای چه بیخود شما تو پرورشگاه کار میکنین؟بمیرم واسه بچه م همسایه مون ی بچه آورد انقد عاشقشن رو سرشون ...

نه خوشگلم برای جایی کار میکنم که به این پرونده ها هم مربوطه البته من قبلا تمام وقت بودم بعدا دیدم اصلا نمیکشم ببین می‌نشستم گریه میکردم برای بچه 

من الان یک مورد هفت ساله دارم مادر مجرد گار نداره شغل نداره خونه نداره بچه رو خریده پدرش خرجشو می‌داده و الان پدر فوت کرده و بیمه نداده

ایشون مجرد دادگاه چندساله حکم داده بچه باید بره بهزیستی تا شناسنامه ش بیاد ایشون صلاحیت نداره

ولی فراز کرده بمیرم برای بچه که واکسنم نزده 

ببین واسه همینه میگم غیرقانونی خیلی غلطه ادم هایی که مشکل دارند میرند غیرقانونی میگیرند

عزیزممم چقدر خوشحال شدم از خبر پسرهمایستون

چه خانواده خوشبختی

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
نه خوشگلم برای جایی کار میکنم که به این پرونده ها هم مربوطه البته من قبلا تمام وقت بودم بعدا دیدم اص ...

چقد مهربونی تو🥲🥲❤

هعییی 🥲

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
ببخشید زن شوهردار چجورمیشه بچه روبه عقدش دراورد🤔

بچه اگر دختر باشه

معمولا صیغه موقت کوتاه مدت به پدر بزرگ از طرف پدری می‌کنند که بشه زن بابای پدر خوانده ش و مدت زمان باقی مانده رو میبخشند

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
ارث بله ولی قبل از اینکه بچه رو بدند باید به نامش دو دونگ یا نصف خونه بشه و قانون نزدیک به ۱۵ساله دا ...

نه بابا اون که خیلی وقته برداشته شده چون ارث نمیبرن چیزی بهشون نمیرسه جز یک سوم اموال که وصیت میکنن بعد مرگشون بهش برسه 

جاریم ۶سال پیش از پرورشگاه بچه اورده اینکارو کردن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم‌عمه وخاله فقط میتونن زن عمو وزندایی نمیشه اگه پسرباشه خاله چون اگه دخترباشه عمه

نمیدونم بهشون که اینطوری گفته بودن چون من باردار بودم اون موقعه جاریم بهم گفت بهش شیر میدی محرم شه نمیخوام پدرشوهر و شوهرم صیغه محرمیت شن گفتم پرسیدی گفت اره گفتن مشکلی نداره