2777
2789
عنوان

بعد این حرفایی ک ب هم زدیم میتونیم بازم ب هم برگردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 55 پست

بی محلش کن بزار بیاد معذرت خواهی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شوهرشه هااا

آها فکر کردم دوست پسره 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها فکر کردم دوست پسره 

بابا شوهرشه

دیگ انقدر زودم نظر ندیم😂😂😂

اخه اگ دوست پسرش بود اندام جن.. سیش رو دیده بود؟ 😂 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

شما شوخی کردی اونم جوابتو داده دیگه نباید کش میدادی، حالا خیلی اتفاق بدی بینتون نیفتاده ولی دیگه نذارید روتون به همدیگه باز شه.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
والا تقصیر شوهرته اول اون شروع کرد خوب شد جوابشو دادی ک دیگه زر نزنه  

کلا اول اون با من بست سر اینکه خواست من نتونستم خوابم میومد. بعد از اون کلا بست باهام. من از اندام جنسیش ایراد گرفتم خوردش کردم اونم از رنگ پوست و...  البته اول اون گفت

بابا شوهرشه دیگ انقدر زودم نظر ندیم😂😂😂 اخه اگ دوست پسرش بود اندام جن.. سیش رو دیده بود؟ 😂  ...

الان دیگه سایز همه اهل محل دستشونه

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
نکه الان نمیبینن😂😂از جامعه خبر نداریا😆

دارم ولی خب دیگ انقدر بی‌حیا و بی فکر نیستن ک طرفو بدون ازدواج ببینن بعدش ایرادم ازش بگیرن😂😂😂😂

چرا والا من خاستگارم عاشقم بود منم عاشقش بودم چون خیلی به رابطه‌ی قبل از عروسی و رابطه‌ی تلفنی اصرار داشت جداشدم ازش با اینکه هنوزم دوسش دارم ولی با عقایدم جور نبود 💔☹️🤦🏻‍♀️

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
عزیزم درست صحبت کن

منظورم شما نبود ناراحت نشو

منظورم شما نبود ناراحت نشو

منظورت من بودم منم ناراحت شدم

شاید شما حیا ندارید گلم و هم محله ای‌هاتون چون توی شهر و محله ما همه آدمهای با حیا زندگی میکنن چرا باهم دوست هستند ولی اینجوری بی ‌حیا بازی ندارند