داشتم پشتشو ماساژ میدادم ی دفعه ب شوخی گفتم حا لازمی و... ی دفعه گفت نه که تو شیربرنجی؟ بدن من که مردم از تو که زنی تمیز تره.. بچه ها من یکم پاهام مو داره که سعی میکنم همیشه بزنم. اونو زد سرم.. رنگ پوستمو گندمی ام زد سرم.. قبلشم چون رابطه خواسته بود خسته بودم دو روز باهام بسته بود. این حرفا رو که بهم زد خییییلی بهم برخورد منم از اندام جنسیش ایراد گرفتم.. الانم ی جورایی هر دو از هم دل شکسته ایم. بهش سلام میدم نمیگیره منم دیگه ندادم.. ب هم بی محلی میکنیم. نگو برو منتشو بکش که سمتش میرم بدتر میکنه..
منظورت من بودم منم ناراحت شدم شاید شما حیا ندارید گلم و هم محله ایهاتون چون توی شهر و محله ما همه ...
نه ناراحت شدنت نه اینکه چی راجبم فکر میکنی به هیچ جام نیست
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
باش بابا بیخی حالا الکی چرا دلخوری پیش بیاد 😂😂😂❤️❤️
از اونایی که زود عصبانی میشی زود آروم میشیا😂
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اره بشدت همینجوری هستم 😂😂 مثلا قهر میکنم میرم ت اتاق بعد 5دقه میان بیرون باهمه خنده میکنم😂 خدای ...
خوبه منم همینجوری ام یهو اوج میگیرم زرتی هم تموم میشه🤣