2777
2789
عنوان

بعد این حرفایی ک ب هم زدیم میتونیم بازم ب هم برگردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 55 پست
منظورت من بودم منم ناراحت شدم شاید شما حیا ندارید گلم و هم محله ای‌هاتون چون توی شهر و محله ما همه ...

نه ناراحت شدنت نه اینکه چی راجبم فکر میکنی به هیچ جام نیست

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
 نه ناراحت شدنت نه اینکه چی راجبم فکر میکنی به هیچ جام نیست

باش بابا بیخی 

حالا الکی چرا دلخوری پیش بیاد 😂😂😂❤️❤️

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون جدی گفت 

کلا مردا شوخی و جدیشون قاطیه ولی گاهی باید با سکوت و سرسنگینی ناراحتی تو نشون بدی، بعضی وقتا تو دعوا حرفایی زده میشه که جمع کردنش سخته

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
باش بابا بیخی  حالا الکی چرا دلخوری پیش بیاد 😂😂😂❤️❤️

از اونایی که زود عصبانی میشی زود آروم میشیا😂

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
 از اونایی که زود عصبانی میشی زود آروم میشیا😂

اره بشدت همینجوری هستم 😂😂

مثلا قهر میکنم میرم ت اتاق بعد 5دقه میان بیرون باهمه خنده میکنم😂

خدایی هیچی ت دلم نی❤️اگ ناراحت شدی ببخش ❤️😘

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
آها فکر کردم دوست پسره 

چرا فکر کردی دوست پسرشه.کی دوست پسر رو ماساژ میده 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اره بشدت همینجوری هستم 😂😂 مثلا قهر میکنم میرم ت اتاق بعد 5دقه میان بیرون باهمه خنده میکنم😂 خدای ...

خوبه منم همینجوری ام یهو اوج میگیرم زرتی هم تموم میشه🤣

خوبه منم همینجوری ام یهو اوج میگیرم زرتی هم تموم میشه🤣

من توعم یا تو منی؟ 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

حالا سایز اهل محل رو ازکجا میدونیا؟ این مهمه

خانومه بی‌حیا 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

این چه حرفایی بهم بدین 🤣🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کلا هرچی میخوایین بگید ولی از اندام تناسلی هم ایراد نگیرید حتی ب شوخی...چون همه رو اون قسمتشون حساسن و مهمترین چیز برای نگه داشتن زندگی زنو شوهره.

بنظرم بهتر بود شوخیتو با یه قسمت دیگش میکردی همونطور ک شوهرت از اندام تناسلیت ایراد نگرفته و ی شوخی دیگه کرده