داشتم پشتشو ماساژ میدادم ی دفعه ب شوخی گفتم حا لازمی و... ی دفعه گفت نه که تو شیربرنجی؟ بدن من که مردم از تو که زنی تمیز تره.. بچه ها من یکم پاهام مو داره که سعی میکنم همیشه بزنم. اونو زد سرم.. رنگ پوستمو گندمی ام زد سرم.. قبلشم چون رابطه خواسته بود خسته بودم دو روز باهام بسته بود. این حرفا رو که بهم زد خییییلی بهم برخورد منم از اندام جنسیش ایراد گرفتم.. الانم ی جورایی هر دو از هم دل شکسته ایم. بهش سلام میدم نمیگیره منم دیگه ندادم.. ب هم بی محلی میکنیم. نگو برو منتشو بکش که سمتش میرم بدتر میکنه..
من توعم یا تو منی؟ 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 حالا سایز اهل محل رو ازکجا میدونیا؟ این مهمه خانو ...
من خودم از اونی ام که خودش مگس نر دورش پر نمیزنه ولی دوستاش از اون خرابان که شانس دارن 🤣🤣
نیست خیلی باتجربه ام تازه بهشون مشاوره هم میدم تو روابطشون 😂😂😂
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چون خودم ازین حرفا بهش نزدم اکثرا ازش تعریف میکنم اونم تو هر شرایطی ب خودش اجازه نمیده ایراد بگیره یا ازین حرفا بزنه .. ولی یه بار اولای زندگی ک موهامو شونه نکرده بودم ب خونه نرسیده بودم ب شوخی گفت خانوم شلخته ی من جوریی اخمام تو هم رفت ک سری معذرت خواهی کرد
غرورش و خورد کردی به نظرم رفتار شما بدتر بوده گریه زاری کن مظلوم نمایی کن اگه کوتاه اومد ش ...
اخه من ی بار عذر خواهی کردم قبلش ربخاطر اینکه رابطه نتونستم. اونم ب شوخی همیشه ی چیزی میگفت ک من بدم میومد. تقصیر خودشه شوخی این چیزا رو باب کرد ک شوخی شوخی جدی شد
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮