2777
2789
عنوان

بعد این حرفایی ک ب هم زدیم میتونیم بازم ب هم برگردیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 55 پست
من توعم یا تو منی؟ 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂  حالا سایز اهل محل رو ازکجا میدونیا؟ این مهمه خانو ...

من خودم از اونی ام که خودش مگس نر دورش پر نمیزنه ولی دوستاش از اون خرابان که شانس دارن 🤣🤣 

نیست خیلی باتجربه ام تازه بهشون مشاوره هم میدم تو روابطشون 😂😂😂

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چجوری دلتون میاد اینطور بگید؟

من چون خودم ازین حرفا بهش نزدم اکثرا ازش تعریف میکنم اونم تو هر شرایطی ب خودش اجازه نمیده ایراد بگیره یا ازین حرفا بزنه .. ولی یه بار اولای زندگی ک موهامو شونه نکرده بودم ب خونه نرسیده بودم ب شوخی گفت خانوم شلخته ی من جوریی اخمام تو هم رفت ک سری معذرت خواهی کرد 

💕🧚‍♀️                                               

غرورش و خورد کردی به نظرم رفتار شما بدتر بوده گریه زاری کن  مظلوم نمایی کن اگه کوتاه اومد ش ...

اخه من ی بار عذر خواهی کردم قبلش ربخاطر اینکه رابطه نتونستم. اونم ب شوخی همیشه ی چیزی میگفت ک من بدم میومد.  تقصیر خودشه شوخی این چیزا رو باب کرد ک شوخی شوخی جدی شد

کلا هرچی میخوایین بگید ولی از اندام تناسلی هم ایراد نگیرید حتی ب شوخی...چون همه رو اون قسمتشون حساسن ...

عزیزم قبلا ب شوخی زیاد ایراد میگرفت. خیلی بهش گفتم نگو. شوخی شوخی جدیش کرد

من خودم از اونی ام که خودش مگس نر دورش پر نمیزنه ولی دوستاش از اون خرابان که شانس دارن 🤣🤣  & ...

بقرآن تو منییییییییی🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
بقرآن تو منییییییییی🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

نه تو باحیایی من بی حیا ما مثل هم نیستیم 🤣🤣🤣🤣

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
کلا اول اون با من بست سر اینکه خواست من نتونستم خوابم میومد. بعد از اون کلا بست باهام. من از اندام ج ...

اره یبار شوهر منم  بهم گفت خوشگلترازتو میتونستم بگیرم گفتم بااین شومبول ۱۰ سانتیت هرکی جز من بود ولت میکرد🤣🤣🤣دهنشو بست

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
این چ حرفایی میزنن .نمیفهمم .شما‌مسخره نکردی‌ک اون کرد

کلا مردهای ایرانی وقیح و بی ظرفیتن😓 انگار جنگ دارن و نمیخوان کم بیارن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره یبار شوهر منم  بهم گفت خوشگلترازتو میتونستم بگیرم گفتم بااین شومبول ۱۰ سانتیت هرکی جز من بو ...

واای عالی گفتی بخدا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
 نه تو باحیایی من بی حیا ما مثل هم نیستیم 🤣🤣🤣🤣

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 ❤️❤️❤️

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍